La mare, la soare, la Therme București! Se redeschide plaja Sands of Therme

31 mai 2022
13341 afișări
La mare, la soare, la Therme București! Se redeschide plaja Sands of Therme
La mare, la soare, la Therme București! Se redeschide plaja Sands of Therme. Sursa foto: therme.ro

Vești bune cu iz de vară! Therme București anunță că se redeschide plaja Sands of Therme, aflată la doi pași de Capitală. Vremea pare să fie perfectă de plajă, noi doar trebuie să avem crema pentru protecție solară.

Se redeschide plaja Sands of Therme

Dacă vrem să ne simțim ca-n vacanță pentru câteva ore, pe cea mai mare plajă urbană din Europa, aici este locul perfect:

  • Piscină,
  • Pool bar,
  • Cocktail bar,
  • Gelato bar,
  • Palmieri,
  • 30.000 de metri pătrați de nisip fin.

Mulți ne întrebam „Când se deschide plaja Sands of Therme de la Therme București?”, iată că Therme ne-a citit gândurile și a dat vestea mult așteptată. Plaja Sands of Therme se redeschide pe 1 iunie 2022 – pare să fie un fel de cadou atât pentru copiii adulți, cât și pentru cei mici😁.

Și cum veștile bune nu vin niciodată singure, vizitatorii vor avea parte și de o petrecere la piscină sau pe englezește: Pool Party.

Totodată, Therme știe că pe 1 iunie se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, iar cei mici sunt așteptați în zona Galaxy cu multe activități surpriză.

Evadăm din orașul agitat și fugim la Therme București

Nu vă faceți griji, de pe plajă există acces direct către restaurantul Humboldt sau în grădina Pangeea.

Noi abia așteptăm să ne luăm costumele de baie, șlapii, pălăriile de soare și să evadăm pentru câteva ore din orașul agitat. Distracția de la mare se mută mult mai aproape de casă, fără să petrecem timp în ambuteiaj pe autostradă.

Încă ne gândim dacă să ne jucăm volei pe plajă, să stăm la umbră pe fotoliu sau doar să stăm la plajă, ori să savurăm un cocktail în hamac. Probabil le vom bifa pe toate🙂. Ne vedem pe 1 iunie 2022 la plaja Sands of Therme.

Experiența poate fi rezervată AICI sau din aplicația myTherme. Reprezentanții Therme anunță că locurile sunt limitate.

PS Nu uitați ochelarii de soare😎

Cookies