La coadă la supermarket sau blocat în coada din trafic, ce alegi? Blocaje pe DN1, dinspre București spre Valea Prahovei. Câteva rute alternative

22 apr. 2022
343 afișări
La coadă la supermarket sau blocat în coada din trafic, ce alegi?  Blocaje pe DN1, dinspre București  spre Valea Prahovei. Câteva rute alternative
Aglomerație pe DN1, în sensul dinspre București spre Valea Prahovei; blocaje în mai multe stațiuni

Cozonac, drob, ciorbă de miel, ouă roșii, aglomerație pe DN1. Am enumerat, desigur, câteva lucruri tradiționale de Paște 😉 . Ne anunță ți polițiștii, dar ne-au anunțat deja și prietenii, și propriile observații că, pe DN1, traficul este foarte aglomerat dintre București  spre Valea Prahovei.

Se circulă în coloană între Breaza şi Comarnic şi la Buşteni, este aglomerațe mare, pe ambele sensuri, și în stațiunea Bușteni, iar centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române propune rute ocolitoare.

Blocaje pe DN1, rute ocolitoare alternative de polițiști

Pentru DN 1 Bucureşti – Ploieşti – Braşov,  polițiștii spun că pot fi folosite ca rute alternative următoarele variante:

– Bucureşti – Autostrada A3 – Ploieşti – Cheia – DN 1A Braşov;

– Bucureşti – A1 – Piteşti – Câmpulung – DN 73 Râşnov;

– Bucureşti – DN 71 – Târgovişte – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râşnov;

– Bucureşti – Târgovişte – DN 71 Sinaia.

Poliţiştii mai anunță că „acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.”

De asemenea, le recomandă șoferilor „să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanţa de siguranţă între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”.

Cookies