La ce televiziune se duce Mădălina Pușcalău, după demisia de la B1 tv

de:
12 dec. 2014
0 Afișari
La ce televiziune se duce Mădălina Pușcalău, după demisia de la B1 tv

Jurnalistul Robert Turcescu a anunţat pe facebook-ul său că fosta moderatoare de la B1 TV, Mădălina Puşcalău, se va duce la TVR. Turcescu a precizat că informaţia este verificată din trei surse. 

„Decizia demisiei este generata de mai multe lucruri care s-au intamplat in ultimul an si pe care nu le voi detalia, pentru ca este o chestiune de respect pentru oamenii cu care am lucrat”, a declarat Mădălina Pușcalău pentru Paginademedia.ro. „Postul are o problema de management, pentru ca persoane cu decizie in orientarea editoriala au atitudini, care nu au legatura cu normalitatea unei redactii. Sunt foarte multe de spus, foarte multe lucruri frumoase, care au fost distruse acolo, dar chiar nu vreau sa dau informatii din interior, pentru ca ar fi impotriva modului in care sunt eu”, a spus realizatoarea TV pentru Paginademedia.ro.

Jurnalista Mădălina Pușcalău a demisionat de la postul B1 TV, unde realiza emisiunea Bună seara, România. „Da, mi-am dat demisia de la B1 TV. Da, proiectul „Buna seara, Romania!” de la ora 20, care ar fi urmat sa se mute de la ora 21.30, conform noii grile, s-a incheiat”, a anunțat Pușcalău pe pagina personală de Facebook.

Despre motivul plecării: „Pot spune ca nu ma mai simt parte din acest proiect, nu mai simt ca avem un drum comun, nu mai inteleg si nu mai rezonez cu multe dintre deciziile conducerii. In plus, influenta unor personaje toxice este atat de mare incat contamineaza intreaga atmosfera a postului.”

Mădălina Pușcalău a fost prezentatoarea de știri la Antena 3 până în 2011, când a demisionat de la postul de știri pentru a se alătura proiectului de relansare a postului B1 TV, ca parte din echipa lui Sorin Oancea.

Cookies