La ce ora se închid magazinele de luni, 25 octombrie. Schimbări după noua hotărâre. Programul de vineri și din acest weekend rămâne neschimbat

22 oct. 2021
5701 afișări
La ce ora se închid magazinele de luni, 25 octombrie. Schimbări după noua hotărâre. Programul de vineri și din acest weekend rămâne neschimbat
La ce ora se închid magazinele. Programul de vineri și din weekend al Auchan, Lidl, Carrefour, Mega, Kaufland și Cora

La ce ora se închid magazinele. Programul de vineri și din weekend al Auchan, Lidl, Carrefour, Mega, Kaufland și Cora într-o perioadă când lucrurile se schimbă de la o zi la alta. Totuși, un lucru este sigur, indiferent de situația epidemiologică magazinele rămân deschise.

La ce ora se închid magazinele în aceste zile. Vezi mai jos atât programul de vineri și din weekend al Auchan, Lidl, Carrefour, Mega, Kaufland și Cora, cât și noul program până la care vor mai fi deschise începând de luni, 24 octombrie, după ce intră în vigoare noua hotărâre CNSU de vineri.

Noi restricții intră în vigoare luni în România

De luni intră în vigoare noi măsuri pentru România în privința limitării răspândirii virusului COVID-19. Se anunță noi restricții, în special pentru persoanele nevaccinate. Mai mult, toate evenimentele private vor fi interzise și certificatul verde o să fie obligatoriu în toate instituțiile publice. De asemenea, elevii vor intra într-o vacanță prelungită.

Practic, în aceste zile, până luni, 25 octombrie, vom mai avea parte de măsurile aflate în prezent. Vineri seară urmează să apară oficial noile măsuri care vor intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare. Să vedem mai jos care este programul pentru magazine de vineri și în weekend.

La cât se închid magazinele de luni, 25 octombrie

Noile măsuri care întră în vigoare de luni, prevăd ca magazinele și restaurantele să fie deschise zilnic între orele 05.00 și 21.00 timp de 30 de zile, până pe 24 noiembrie. Excepție fac benzinăriile, farmaciile și livratorii, care pot avea program normal, chiar și pe noapte. Ulterior acestei date, în funcție de situația epidemiologică din România, aceste măsuri ar putea fi modificate pentru a reveni la vechiul program al magazinelor pe care în găsiți mai jos.

(3) Activitatea cu publicul a operatorilor economici prevăzuți la alin. (1) care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor, cafenelelor, etc., în interiorul clădirilor, precum și la terase este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 05,00-21,00.

(4) Activitatea cu publicul a operatorilor economici care activează în domeniul comerțului/prestărilor de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, prevăzuți la alin. (1), cu excepția celor prevăzuți la alin. (3), se desfășoară până la capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 05,00-21,00, se arată în hotărârea prezentată vineri.

La cât se închid magazinele vineri și în weekend

Program magazin Auchan

Magazinele Auchan din Capitală și din România au vineri și în weekend program de la 07.00 și 22.00, la fel ca în fiecare zi.

Program magazin Carrefour

De asemenea, magazinele Carrefour din România și din București sunt deschise în fiecare zi de la 7.00 la 22.00.

Program magazin Cora

Lanțurile de magazine Cora au în fiecare zi un program de la 8.00 la 22.00.

Program magazin Lidl

Nu în ultimul rând, magazinele Lidl din România, deci implicit și București, au program zilnic de la 07.00 la 22.00.

Program magazin Penny

Supermarketurile Penny au totuși cel mai scurt program dintre toate magazinele mari din România. Acestea se deschid de la ora 8.00 și țin deschise până la ora 21.00.

Program supermarket Profi

Magazinele Profi, atât din București, cât și din România, își încep programul la ora 07.00 și sunt deschise până la ora 22.00. Cu toate că există și magazine Profi deschise non-stop, dar din cauza restricțiilor aflate în vigoare în prezent acestea se închid tot la 22.00.

Program magazine Mega Image

Magazinele Mega Image au un program zilnic de la ora 07.00 până 22.00, chiar și cele care până acum funcționau non stop, potrivit noilor prevederi.

La ce ora se închid magazinele în aceste zile. Programul din weekend al Auchan, Lidl, Carrefour, Mega, Kaufland și Cora.

Cookies