La ce oră se închid magazinele azi. Programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Penny, Profi și Mega

28 oct. 2021
2246 afișări
La ce oră se închid magazinele azi. Programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Penny, Profi și Mega

Poate ați uitat sau nu știți sigur, așa că vă spunem noi la ce oră se închid magazinele azi. Vezi mai jos programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Penny, Profi și Mega care în această perioadă este mai special, cel puțin o lună, în toată România, din cauza restricțiilor aflate în vigoare. Mai mult, avem parte de un mare scandal cu lanțurile de magazine care se răzvrătesc împotriva măsurilor impuse de autorități.

La ce oră se închid magazinele azi se întreabă mulți, pentru că în ultima vreme, cu toate măsurile care au intrat în vigoare, nu mai știi pur și simplu când se deschid și închid multe lucruri în țara asta. Vezi mai jos care este programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Penny, Profi și Mega. Vă spunem un mic secret, doar ora de deschidere este diferită, doarece ora de închidere a fost impusă de autorități drept una dintre măsurile pentru limitarea răspândirii COVID-19 la 21.00.

La ce oră se închid magazinele din România vă spunem noi: toate la ora 21.00

Începând de luni, 25 octombrie, în București și în toată țara au intrat în vigoare noi măsuri restrictive. Astfel, toate magazinele mici, mall-urile, supermarketurile și alte activități comerciale, inclusiv restaurante, cafenele și terase se închid, între 25 octombrie și 25 noiembrie, la ora 21.00. Ora de deschidere este 5.00.

De asemenea, dacă te întrebi la ce oră se închid magazinele trebuie să știi că și restul activităților au un program asemănător. Orice muzeu, bibliotecă, cinematograf, librarie, sală de sport ori de spectacole sunt deschise de la 5.00 la 21.00. Începând cu ora 22.00 intră în vigoare carantina de noapte până dimineața, atunci când pe afară au loc doar persoanele vaccinate. Restul sunt obligate să aibă un motiv întemeiat.

Există și excepții

De la noile reguli sunt și câteva excepții. Astfe, farmaciile, benzinăriile și transportul rutier de mărfuri şi persoane pot avea program normal de muncă, dacă sunt respectate normele de protecţie sanitară.

Program magazin Auchan

Magazinele Auchan din București și din țară sunt deschise în fiecare zi între 07.00 la 21.00.

Program magazin Cora

Toate magazinele Cora din București și din țară sunt deschise zilnic între 8.00 și 21.00.

Program magazin Carrefour

Supermarketurile și magazinele Carrefour rămân deschise în fiecare zi de la 7.00 la 21.00.

Program magazin Lidl

Magazinele Lidl sunt deschise, atât în Capitală, cât și în țară, între 07.00 și 21.00.

Program magazin Penny

Penny se deschide la ora 8.00 și se închide la ora 21.00.

Lanțurile mari de magazine din România sunt nemulțumite de noile măsuri aflate în vigoare

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) a venit joi cu o solicitare pentru autoritățile din România de a elimina restricţiilor impuse de ultimele reglementări aflate în vigoare din 25 octombrie.

Aceștia sunt nemulțumiți că este blocat accesul populaţiei în magazinele care comercializează instalaţii şi echipamente de încălzire, de electricitate, sanitare şi igienă. Aceștia spun că problema este serioasă. Mai ales în contextul apropierii sezonului de iarnă, precum şi al disfuncţionalităţilor infrastructurii de bază pentru populaţia din diverse localităţi.

Accesul în supermarketurile din mall este limitat de asemenea

Mai mult, aceștia sunt supărați că magazinele cu produse alimentare esenţiale pentru populaţie din mall-uri nu mai pot fi frecventate de persoanele nevaccinate. Spun că este vorba practic de o limitare. Pe „baza unor criterii aleatorii sau conjuncturale care, în fapt, le transformă în magazine neesenţiale”.

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale include 22 de retaileri alimentari şi nealimentari importanți din România. Printre care: Altex, Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, DM Drogerie Markt, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Jumbo, Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny, Profi, Selgros.

La ce oră se închid magazinele azi. Programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Penny, Profi și Mega

Cookies