La ce ora se inchid magazinele azi. Programul Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Penny

08 oct. 2021
46449 afișări
La ce ora se inchid magazinele azi. Programul Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Penny
La ce ora se inchid magazinele azi. Programul Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Penny

La ce ora se inchid magazinele azi, adică vineri, 8 octombrie, în București. Vezi în rândurile de mai jos programul Auchan, Carrefour, Cora, Lidl și Penny în București. Noile măsuri au intrat în vigoare în Capitală încă de săptămâna trecută.

Vezi mai jos la ce ora se inchid magazinele azi în București și află programul Auchan, Carrefour, Cora, Lidl și Penny pentru vineri, 8 octombrie și chiar pentru restul zilelor în care rata de incidență trece de 6.

Ce măsuri au intrat în vigoare în București zilele trecute

Ultimele măsuri adoptate de Guvern încă de săptămâna trecută, înainte să fie picat prin moțiune de cenzură, a modificat regulile în vigoare cu privire la activitatea cu public a magazinelor, mall-urilor, restaurantelor și cafenelelor. Deschiderea lor este permisă în București, și după ce a trecut de rata 6 de infectare, ajungând în aceste zile la 12, însă respectând o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19. Astfel, localurile au voie cu până la 50% din capacitate, însă doar pentru persoanele vaccinate sau care au certificat verde, între orele 05:00-24:00De asemenea, mall-urile sunt deschise până la 22:00.

De asemenea, masca a devenit obligatorie pe stradă în Capitală.

La ce oră se închid magazinele azi în București

În cazul unei incidenţe a cazurilor de COVID-19 de peste 6 la mie, conform ultimelor prevederi, toate magazinele se închid la 22.00. Rămân deschise doar benzinăriile și magazinele care oferă și livrare la domiciliu.

Să luăm pe rând fiecare magazin din București și ce program de funcționare are. Majoritatea deschid la 7 sau la 8 și rămân disponibile până la ora 22.00, când este legal. Mai mult, magazinele non-stop rămân închise. După ora 22.00 singurele opțiuni rămân benzinăriile, care însă percep prețuri cu mult mai mari decât restul magazinelor din București. Dar, în funcție de necesități, ajungem să apelăm și la ele.

Program magazin Auchan

Magazinele Auchan din București sunt deschise în fiecare zi între 07.00 și 22.00.

Program magazin Carrefour

Supermarketurile Carrefour rămân deschise de la 7.00 la 22.00.

Program magazin Cora

Toate magazinele Cora sunt deschise între 8.00 și 22.00.

Program magazin Lidl

Magazinele Lidl sunt deschise în fiecare zi, deci inclusiv azi, între 07.00 și 22.00.

Program magazin Penny

Penny are cel mai scurt program dintre toate pentru astăzi, iar magazinele se deschid la ora 8.00 și se închid la ora 21.00

Cookies