La ce ora se închid magazinele astăzi. Programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl și Penny

15 oct. 2021
94849 afișări
La ce ora se închid magazinele astăzi. Programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl și Penny
La ce ora se închid magazinele astăzi. Programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl și Penny. sursa foto: digi24.ro

La final de săptămână cei mai mulți oameni ies la cumpărături pentru săptămâna care vine. Dacă nu ești sigur, vezi mai jos la ce oră se închid magazinele astăzi. Află mai jos care este programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl și Penny din București și din țară.

La ce ora se închid magazinele astăzi. Programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl și Penny

Multă lume se întreabă la ce oră se închid magazinele astăzi, adică vineri, 15 octombrie 2021, în București și în țară. Situația este și mai delicată, mai ales că se discută în cursul zilei de azi de carantinarea Capitală. Pentru cei care vor să își facă cumpărăturile săptămânale. Află mai jos programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl și Penny în București și în țară. Ultimele măsuri restrictive au intrat în vigoare încă de la începutul lunii și până acum nu s-a schimbat nimic. Dacă nu se schimbă nimic în privința pandemiei, mall-urile, magazinele și supermarketurile vor rămâne deschise până la 22.00. Singura diferență este că ar putea fi nevoie de certificat verde și pentru a face cumpărături.

Ce măsuri sunt în vigoare în București în prezent

Ultimele măsuri adoptate încă de săptămâna trecută. Guvernul a modificat regulile înainte să fie demis prin moțiune de cenzură, a modificat regulile în vigoare cu privire la activitatea cu public a magazinelor, mall-urilor, restaurantelor și cafenelelor. Deschiderea lor este permisă în București, și după ce a trecut de rata 6 de infectare, ajungând în aceste zile la 12, însă respectând o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19. Astfel, localurile au voie cu până la 50% din capacitate, însă doar pentru persoanele vaccinate sau care au certificat verde, între orele 05:00-24:00. De asemenea, mall-urile sunt deschise până la 22:00. De asemenea, masca a devenit obligatorie pe stradă în Capitală.

La ce oră se închid magazinele astăzi în București

Ultimele măsuri aflate în prezent în vigoare în România stipulează că în situația în care incidenţa cazurilor trece de 6 la mia de locuitori, toate magazinele și mall-urile se închid la 22.00. Ce rămâne deschis sunt benzinăriile și magazinele care oferă și livrare la domiciliu. De asemenea, restaurantele au program până la 00.00.

Program magazin Auchan

Magazinele Auchan din București și din România au astăzi program de la 07.00 și 22.00, la fel ca în fiecare zi a săptămânii.

Program magazin Carrefour

Magazinele Carrefour din Capitală și din țară sunt deschise zilnic de la 7.00 la 22.00.

Program magazin Cora

Supermarketurile Cora sunt deschise în fiecare zi în tot Bucureșțiul și țara de la 8.00 la 22.00.

Program magazin Lidl

Magazinele Lidl din București și din țară au program în fiecare zi de la 07.00 la 22.00.

Program magazin Penny

Supermarketurile Penny au cel mai scurt program dintre toate magazinele mari din țară, așa că ele se deschid de la ora 8.00 și țin deschise până la ora 21.00.

La ce ora se închid magazinele astăzi. Programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl și Penny

Cookies