La ce filme și seriale sa te uiti in functie de zodie

de:
15 iun. 2016
15 Afișari
La ce filme și seriale sa te uiti in functie de zodie

Atunci cand numarul de filme si seriale noi nevizionate din lipsa timpului incepe sa devina coplesitor si alegerea unuia singur este tot mai dificila, o solutie ar fi alegerea modului ideal de a petrece seara in fata ecranului in functie de zodie.

Unii astrologi sunt de parere ca pot prevedea care sunt serialele preferate ale momentului pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Berbec (21 Martie – 20 Aprilie)

Berbecii sunt intensi, usor egoisti si foarte pasionali. Din acest motiv sunt destul de greu de suportat ca parteneri, insa sunt indragiti de toti prietenii pe care ii vad ceva mai rar. Pentru berbeci, un film nou bun este unul care contine din plin ceea ce acesti reprezentanti ai zodiei adora in secret: melodrama.

Seriale recomandate: Anatomia lui Grey, Inside Amy Schumer, Empire, The 100, Bloodline

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)

Taurul este semnul cel mai incapatanat din zodiac. Este foarte greu sa schimbi opinia taurului despre ceva in legatura cu ce este deja convins. Incapatanarea sa vine si cu o doza mare de rabdare. Acestia au nevoie de ordine si un program clar pentru a se simti confortabil, de aceea prefera serialele lungi pe care le pot aranja usor in programul saptamanal, lunar si chiar anual. Sunt cei mai probabil sa fi urmarit toate cele cateva mii de episoade din Tanar si Nelinistit.

Seriale recomandate: Doctor Who, The Americans, American Crime, The Big Bang Theory, Law & Order: SVU

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)

Gemenii sunt semnul zodiacal cu cel mai mare nivel de energie si de aceea au o toleranta foarte slaba atunci cand vine vorba de plictiseala. Le place sa le incerce pe toate si au nevoie sa fie in permanenta stimulati. Ei prefera seriale si filme noi care sunt pline de schimbari de situatie si intorsaturi dramatice.

Seriale recomandate: Game of Thrones, Elementary, The Walking Dead, Girls, True Detective

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)

Racii nu sunt usor de intimidat. Ei ii vor proteja pe cei dragi cu orice pret si au tendinta sa devina foarte teritoriali atunci cand vine vorba de familie. Pentru ca au personalitati atat de puternice, au nevoie sa urmareasca filme si seriale cu personaje care ii inspira si ii reprezinta.

Seriale recomandate: The Good Wife, Mad Men, Daredevil, iZombie, Rectify

Leu (23 Iunie – 22 August)

Cei nascuti sub semnul zodiacal al leului sunt persoane in mod natural pline de carisma. Sunt lideri innascuti, le place sa fie in atentia tuturor si se concentreaza pe orice oportunitate de a deveni mai buni. Sunt creativi si sensibili, dar pot fi si posesivi, aproape obsedati de control. Prefera seriale cu personaje care ar putea beneficia de pe urma sfaturilor si prezentei nativilor acestei zodii in viata lor. Leii se transpun in lumea filmului sau serialului pe care il urmaresc.

Seriale recomandate: Jane the Virgin, Unbreakable Kimmy Schmidt, Black-ish, Transparent, Girlfriends’ Guide to Divorce

Fecioara (23 August – 22 Septembrie)

Fecioarele se numara printre cele mai speciale tipologii din zodiac. Se fac remarcate in primul rand prin faptul ca le place sa ii faca pe ceilalti fericiti. Nativii acestei zodii sunt perfectionisti, umili si sufera adesea de atacuri de anxietate pentru ca isi fac griji din absolut orice. Pentru ca sunt de obicei atat de tensionati, prefera serialele de comedie, povestile simple care nu ii pun prea mult pe ganduri.

Seriale recomandate: Modern Family, Broad City, Nashville, The Mindy Project

Balanta (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Balantele pun mare pret pe timpul pe care il petrec singuri pentru a se relaxa. Desi sunt carismatici si excelenti prieteni, au nevoie de timp pentru a se destinde, timp pe care il petrec de obicei fiind lenesi in fata ecranului. Prefera serialele romantice dar cu substanta, care se distanteaza de comediile romantice clasice.

Seriale recomandate: Orange is the new black, The Last Man on Earth, Reign, Better Call Saul, The Vampire Diaries

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Scorpionii sunt o adevarata forta a naturii. Sunt intensi, greu de stapanit si au destul libido pentru intreg horoscopul. Desi nu pare, personalitatea lor debordanta poate ascunde adevarati introvertiti. Atunci cand ajung acasa, ei prefera sa se scuture de imaginea pe care o arata lumii si sa se relaxeze in propria companie. Prefera seriale cu personaje duplicitare.

Seriale recomandate: Orphan Black, Scandal, The Affair, The Royals, Bates Motel

Sagetator (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Sagetatorii sunt persoane practice, ei prefera sa isi foloseasca timpul in cel mai util mod si nu apreciaza constrangerile. Sunt atasati de prieteni si familie, dar adora aventurile si e posibil sa dispara uneori fara sa ofere prea multe informatii in legatura cu ce planuiesc. Le plac serialele din care pot invata ceva, cele pline de aventura, dar si cele care au o anumita doza de umor negru.

Seriale recomandate: Silicon Valley, Shameless, It’s Always Sunny in Philadelphia, Togetherness, Barely Famous

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

Nu exista persoane mai tenace decat capricornii. Daca acestia isi pun ceva in minte, vor fi 100% dedicati cauzei si nu se vor odihni pana nu vor obtine ceea ce si-au propus. Sunt persoane de succes cu foarte putina toleranta pentru persoanele care au o personalitate opusa tipologiei lor. Prefera serialele si filmele cu protagonisti care nu renunta niciodata. Au tendinta sa isi planifice atent filmele pe care urmeaza sa le vizioneze pe site-uri precum www.onlines.ro.

Seriale recomandate: Vikings, Hannibal, Ray Donovan, The Returned, Arrow

Varsator (21 Ianuarie – 19 Februarie)

Varsatorii sunt incapatanati si rebeli. Au nevoie de un control emotional puternic, pe care adesea ajung sa il stapaneasca doar in a doua jumatate a vietii. Odata ce se echilibreaza, sunt prieteni de nadejde si lideri de incredere. Prefera serialele care le pun mintea la incercare, cu mistere profunde, intriga si probleme de rezolvat.

Seriale recomandate: How to get away with murder, Pretty Little Liars, Penny Dreadful, Brooklyn Nine-Nine, Supernatural

Pesti (20 Februarie – 20 Martie)

Pestii sunt modesti si blanzi, persoane care sunt foarte usor indragite pentru ca au o energie pozitiva debordanta. Au o adancime a emotiilor neintalnita la alte zodii, sunt creativi, insa adesea nesiguri. Pestii au nevoie de incurajare constanta si prefera sa urmareasca seriale in care pot empatiza cu personajele.

Seriale recomandate: Portlandia, The Bachelorette, Outlander, The Fosters

Cookies