La câteva zeci de km de București. Aventurile unui polițist în noaptea de sâmbătă spre duminică: a băut, s-a drogat și apoi a furat o mașină

30 ian. 2022
2884 Afișari
La câteva zeci de km de București. Aventurile unui polițist în noaptea de sâmbătă spre duminică: a băut, s-a drogat și apoi a furat o mașină

Un poliţist din Alexandria este cercetat penal după ce a furat maşina unei societăţi comerciale, autoturismul dat dispărut de firmă fiind găsit în localitatea Nanov. Când l-au găsit, poliţiştii au constatat că bărbatul consumase alcool şi substanţe psihoactive, transmite News.ro.

Precizările au fost făcute după ce în presa locală din Teleorman a apărut informaţia conform căreia poliţistul ar fi furat maşina unei persoane care livra mâncare.

Noi detalii vin în cazul polițistului. Potrivit ImpactNews24, tânărul era apreciat de colegii lui. El a absolvit Școala de Poliție de la Câmpina, dar și Teologie, fiind și diacon la biserica din Crângu.

”La data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism. Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, poliţist în cadrul Poliţiei municipiului Alexandria”, a transmis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, IPJ Teleorman.

Sursa citată a precizat că, în urma testării, bărbatul avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive.

”Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa unor substanţe interzise şi furt calificat. Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile” au mai transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, până în prezent, reprezentantul societăţii comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliţie, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, poliţistii sesizându-se din oficiu.

Cookies