ȘTIRI

La Arcade sau în Goblin din Centrul Vechi?

La mijlocul săptămânii, terasele şi barurile au, de regulă, majoritatea locurilor ocupate, semn că, indiferent de zi sau de oră, bucureştenii colcăie pe străzile din Centrul Vechi, în căutarea unui loc adecvat pentru savurarea băuturilor preferate. Nici măcar mormanele de nisip şi câinii comunitari, care îşi aleg să domine aceste teritorie înalte, nu-i împiedică pe oameni să renunţe la aceste terase măcar în timpul săptămânii.

De cum se lasă seara, toţi ospătarii zoresc pe lângă mese şi sunt foarte zâmbitori, semn că abia aşteaptă să te servească, ca la finalul consumaţiei să le laşi şi un bacşiş gras. La Arcade, măcar pentru puţin timp, decorul te face să te simţi teleportat în România secolului al XIX-lea. Însă, meniul actualizat la epoca tablet PC-urilor te readuc în atmosfera mileniului al treilea. Bucătarii par să se întreacă în a prepara totul cu bun gust, iar ospătarii sunt dispuşi să te servească rapid.

Pe aceeaşi stradă, chiar şi la 4 dimineaţa, în mijlocul săptămânii, atmosfera se schimbă. Deşi numele clubului te trimite cu gândul la legendarul personaj machiavelic, locul misterios atrage mulţi bucureşteni chiar şi aproape de răsăritul soarelui, semn că Goblin-ul din Bucureşti nu e chiar atât de rău. Pentru ca distracţia să continue pe ritm de dans, cu grade cât mai multe grade, clienţii stau frecvent la coadă la bar. Muzica, elementul care are probabil un rol esenţial în orice club, reuşeşte să acopere aproape toate gusturile celor prezenţi în club, de la rock, reggae, house, dance, hip hop şi până la pop. Cu un astfel de mixaj de muzică, nu e de mirare că mulţi pleacă din Goblin la încheierea programului, odată cu ivirea zorilor. Să fie la Goblin sau la Arcade?


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button