BAZAR

Vanghelie: Lavinia Șandru o să mă înveţe să mă îndrăgostesc

Între cele câteva sute de persoane invitate la ziua primarului sectorului 5 s-au numărat preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, colegii social-democraţi, Cosmin Guşă, Lavinia Șandru, Cristi Dumitrescu, liderii PRM Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu, Mircea Dinescu (care a dat vinul ce s-a băut la masă şi câteva din specialităţile culinare, între care un purceluş de lapte făcut la proţap şi cârnaţi de casă).

Au mai venit la ziua primarului sectorului 5 şi soliştii Marcel Pavel, Luminiţa Anghel, Victor Socaciu şi Cătălin Crişan, precum şi Elan Schwartzenberg, Stelian Tănase, liderii sindicali Bogdan Hossu şi Marius Petcu, academicianul Eugen Simion.

Nu ştim ce i-a adus acesta din urmă în dar, însă un cadou cu mesaj a primit Marian Vanghelie de la Victor Ciutacu: Dicţionarul Universal Ilustrat al Limbii Române. Dacă până acum probabil că l-ar fi folosit în moduri total noi, în ultima vreme îl văd capabil pe vanghelie să şi răsfoiască cele 12 volume. De când se ocupa de el Cosmin Guşă, Vanghelie are un nou discurs.

El a declarat că a renunţat la „limbajul colorat şi belicos” şi că traversează o etapă de „rebranduire” şi de „schimbare de look”.

„Dacă simţi că ceva este în neregulă într-o anumită perioadă, poţi să subliniezi într-o formă sau alta, nu foarte belicoasă, cum eram până acum, pentru că sunt în rebranduire şi reschimbare de look, înţelegeţi, că vă place să spun cuvintele astea – le-am auzit la voi – şi atunci e totul natural şi totul bine”,
a spus Vanghelie.
Totuşi, deşi Cosmin Guşă era mereu aproape, Vanghelie tot a debitat nişte ziceri caracteristice.

„În viaţă nu trebuie să te grăbeşti. Și funcţiile, şi poziţiile şi totul vine de la sine. Toate vin, dacă eşti natural, cum sunt eu natural ca brânza de oaie, vă asigur că şi funcţiile şi poziţiile vin de la sine. Important e să fii natural”, a spus Vanghelie.

Plasele cu cadouri au curs în permanenţă, dar primarul a beneficiat de un mecanism bine uns. Nu a stat nici măcar 2 secunde cu 2 cadouri în braţe, pentru că, asemenea unui şef de stat aflat în vizită de lucru, de îndată ce le primea, una din 5-6 fete care lucrau pentru el le lua si le făcea nevăzute.
Am reuşit să prindem însă câteva imagini cu Dicţionarul şi cu tortul un tort de marţipan alb, pe care trona imaginea lui Vanghelie pe fundal roşu cu urarea: „Împreună vom învinge! La mulţi ani!”.

Prezenţele insolite printre cei aproximativ 300 de invitaţi ai primarului Marian Vanghelie au fost surprinzătoare doar pentru cei care nu îi sunt apropiaţi. Acesta a declarat că o să facă multe lucruri neaşteptate.

Iată ce i-a adus cadou mentorul lui Marian Vanghelie, Cosmin Guşă.

Lavinia Șandru i-a adus primul copac din pădurea îndrăgostiţilor. Ba, mai mult, Vanghelie spune că Lavinia Șandru l-ar putea învăţa să se îndrăgostească din nou.

Chiar dacă reprezentanţii presei au stat în aceeşi zonă cu învitaţii, la un moment dat s-a dat stingerea şi toate apratele de înregistrat, audio, video sau foto au fost închise. După aceea petrecerea a început.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button