La 43 de ani, Mihaela Rădulescu în rolul unei fetiţe de 12 VIDEO

de:
10 feb. 2012
0 Afișari
La 43 de ani, Mihaela Rădulescu în rolul unei fetiţe de 12 VIDEO

Creaţii vaporoase, sofisticate, din materiale preţioase, precum dantela Solstiss sau Sophie Hallette, aceasta din urmă fiind purtată de Kate Middleton la nunta regală, rochie semnată de Alexander McQueen, au făcut parte din linia lansată joi de criticul de modă. Colecţia mai cuprinde şi linia de tricouri „Feelless” şi sacouri foarte feminine care urmăresc linia corpului, în combinaţie cu pantaloni şi fuste, toate în acelaşi ton romantic.

În viziunea Danei Budeanu, „Lolita” este copilul ascuns din fiecare femeie, inocenţa celui mai pur sentiment, senzualitatea propriei feminităţi acoperită insesizabil de texturi preţioase.

„Lolita, romanul meu preferat, este cea mai frumoasă poveste de iubire totală, care ignoră vârstele, când naivitatea şi experienţa unei femei se împletesc. Eşti Lolita când adoraţia depăşeşte imaginaţia, când limita nu există, când totul este mai presus de percepţie şi pare interzis, când respiraţia nu mai are sens şi poţi trăi fără ea, când totul pare prea puţin, când fericirea devine insuportabilă, când pulsul este tot ceea ce mai auzi, când el ştie mai bine decât tine cine eşti. Si ca povestea să fie completă, Lola este persoana din atelierul meu, care face posibil ca toate aceste texturi, să capete forma finală în creaţiile pe care le-am creionat”, a declarat Dana Budeanu.

În videoclipul de prezentare al colecţiei, însă, rolul Lolitei, o fetiţă de 12 ani în controversatul roman, este jucat de Mihaela Rădulescu, trecută de prima tinereţe.

Cookies