Kyle Hall / Axel Boman / Eddie C @ The Bubble Bash

de:
17 nov. 2011
1 Afișari
Kyle Hall / Axel Boman / Eddie C @ The Bubble Bash

Nici noi nu ne-am dat seama cand a trecut un an. Ca cel mai bun set l-a facut Delano, sau Iron si cu Mano, ca lumea s-a distrat cel mai bine la Jay Shep sau ca Lovebirds a trecut prin noi ca un panzer, in ciuda tandretii numelui, conteaza mai putin acum. La fel de putin ca un discurs stereotipic despre stiluri, afinitati, background muzical, labeluri underground sau teoria guestlistului.

Vineri, pe 25 noiembrie, inainte sa tragem linie impreuna unui 2011 plin de vitalitate, va mai chemam o data la dans, cu un lineup foarte drag noua:

Kyle Hall

Wild Oats, FXHE, Third Ear • Detroit (US)

Ii putem spune la fel de bine pustiul minune Kyle Hall, pentru ca la cei 20 de ani abia impliniti a bifat cam toate festivalurile si cluburile importante ale scenei internationale, sau profesorul Kyle Hall, pentru ca la cei 20 de ani abia impliniti preda cursuri de muzica altor pusti minune de la YouthVille Detroit.

Axel Boman

Studio Barnhus, Pampa Records • Stockholm (SE)

Pe domnul Boman am pus ochii nu neaparat pentru hitul Purple Drank, declarat a sasea cea mai influenta melodie a anului 2010 de Resident Advisor, nici pentru ca, in calitate de patron la Studio Barnhus, scormoneste permanent dupa tinerele talente suedeze, si nici pentru alura de barbat bine care poate scoate oricand fetele la club. Ci pentru ca, ascultandu-i discografia, am realizat ca este un adevarat ‘genre bender’.

Eddie C

Endless Flight, Sleazy Beats • Banff, Ontario (CA)

„Eddie C could well be described as one of the Slo Mo/ Edits/ Disco scene’s heaviest hitters. With his deep, lush grooves, he is constantly name checked by every major playa this end of the underground”. Cu alte cuvinte Edward, la cei 35 de ani (pe 30 noiembrie), este un veritabil colectionar de vinyluri, producator si DJ care, din indepartatul orasel canadian Banff, a ajuns pe buzele si pe lineupurile din Sidney, Tokyo si… Bucuresti.

Surround Around Sound

Poolsize, The Bubble • Bucharest (RO)

Ne rezumam la a enumera, alfabetic, artistii pentru care baietii de la SAS au deschis sau, dupa caz, inchis show-uri: Akufen, Alexander Robotnick, Duff Disco, Hannulelauri, Jay Shepheard, KiNK, Moullinex, Nicholas, Pete Herbert, Ray Mang, Roberto Rodriguez, Tensnake, The Revenge, Tornado Wallace.

Inner & Moto

Local Records, Derivat • Iaşi (RO)

Even though they don’t claim to know where their music is coming from, Inner & Moto know exactly where to take you – in the basement of an abandoned building in Northern Romania and straight into a ritual beasting system. Whatever the style, their sound is organic, even if dark, cold and gloomy. A bit hypnotic, you can tell that they favor the emotional side of 4/4 to the rational rigid techno ensemble.

Proudly supported by Space Club Bucharest, We Dance, Groove ON, DanceFM.

Intrare: 30 lei

Cookies