Ky-Mani Marley, UB40, The Hives, la BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL! VEZI PROGRAMUL COMPLET

de:
23 aug. 2018
1 Afișari
Ky-Mani Marley, UB40, The Hives, la BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL! VEZI PROGRAMUL COMPLET
Bucureștiul sună mai bine cu GreenSounds, cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din Capitală, care aduce, an de an, în aer liber, muzica live care unește generațiile!
 
Festivalul cu intrare liberă propune, timp de trei zile, 26 de concerte ale unor artiști și trupe consacrate din țară și din străinătate, pe două scene care vor fi activate succesiv, activități recreative și un spațiu de street food, propunându-și să celebreze orașul, la final de vară, prin muzică și dans în aer liber!
 
Prima zi de festival, vineri, 24 august, îl aduce în fața publicului pe îndrăgitul artist jamaican Ky-Mani Marley, fiul lui Bob Marley, care vine pentru prima dată în România să își cunoască fanii! Piesele lui transced barierele culturale și îl clasează mai presus de un simplu artist al muzicii reggae, incorporând în creațiile sale stilurile hip hop, blues, rock șioferind prin concertele live o călătorie muzicală prin care publicul îi observă versatilitatea și pasiunea pentru muzică! Tot în prima zi, cei prezenți îi vor asculta live pe cele două scene din aer liber pe Veran Zorilă, K-Lu, Jurjak, Roa, Toulouse Lautrec, Subcarpați și Basska!
 
Tot pentru prima dată în România, sosesc la BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, sâmbătă, pe 25 august, energicii suedezi de la The Hives, cei care, prin hituri precum „Hate To Say I Told You So”, „Main Offender”, „Veni Vidi Vicious” și multe altele, au revitalizat stilurile Garage Rock și Garage Punk la nivel internațional. Lor li se alătură, în cea de-a doua zi de festival, austriecii de la Sofa Surfers, promotori ai mixului genurilor muzicale rock și electronică, cu influențe de trip hop, dub și acid jazz. Ziua e completată de artiști și trupe locale îndrăgite de publicul român, precum Hefe, Norunegru, The Kryptonite Sparks, RoadkillSoda, Omul cu Șobolani, Implant pentru Refuz și Coma!
 
Legendarii UB40 featuring Ali Campbell, Astro andMickey Virtue vin la final de august în capitală, la BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018, cu un show live care va rămâne în inimile tuturor! Duminică, 26 august, cele mai îndrăgite hituri de pop reggae ale formației, precum„Red, Red Wine”, „Kingston Town”, „One In Ten”, „(I Can’t Help) Falling In Love With You” dar și piese de pe noul lor album „A Real Labour of Love”, vor răsuna în București și vor fi fredonate la unison de generațiile care au fost marcate de muzica lor. Tot duminică, în ultima zi de festival, se alătură Club des Belugas, una dintre cele mai importante trupegermane de Nujazz din Europa. Clubul de instrumentiști, vocaliști și DJ-i combină creativ stilurile contemporane Electro, Lounge, Nujazz cu beat-uri braziliene, Swing și American Black Soul din anii ’50, ’60 și ’70, rezultând un show live de excepție. Pe cele două scene din parc, vor maiurca succesiv trupele românești The Details, Grimus, NextEx, The Amsterdams, artista Valeria Stoica și DJ-ii CS84 și Guz.
 
În cadrul festivalului, o varietate de vendori vor asigura o gamă diversificată de feluri de mâncare și băuturi! Aceștia vă așteaptă să le auziți povestea și să gustați cele mai ingenioase bunătăți culinare cu care vor defila la BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL! Intrarea la festival este liberă!
https://www.facebook.com/events/1824865627559313

Program: https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival/photos/a.626067424155398/1864171037011691/?type=3&theater

Detalii pe: http://bucharestgreensoundsfestival.ro

Cookies