BAZAR

„Kunva ave-ţi ideie dece nam loat bacu?” – afiş din Bucureşti

Publicitarii au amplasat de câteva zile un panou adresat tinerilor care n-au luat Bacul, pe strada Pictor Arthur Verona din Capitală, la intersecţia cu strada Dionisie Lupu: „Kunva ave-ţi ideie dece nam loat bacu anu ăsta gen? Că io a-m scris chear moolte paginii!” – scrie pe panoul publicitar înconjurat de grafitti, după cum relatează Gândul.

În spatele acestui mesaj, inspirat de situaţia celor peste 100.000 de liceeni care au picat examenul de maturitate, precum şi de limbajul de Messenger adoptat de mulţi dintre aceştia, sunt doi specialişti în publicitate: Andrei Ignat şi Alex Stanciu.

„Am intrat în contact cu diverse comentarii la articole de presă sau de pe forumuri. Sunt atâtea persoane care scriu cumplit în mediul online şi nu numai. Ei nu-şi dau seama că sunt varză, că sunt praf la limba română. Aşa şi în cazul acestor absolvenţi. Sunt unii cărora nu le pasă, dar alţii nu-şi dau pur şi seama de acest lucru”, adaugă Ignat pentru gândul. La nici o săptămână de când a fost montat pe zid, un anonim a răspuns la întrebarea publicitarilor: „Nu teai semnat pă foaie”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button