Kristal: nici fiţe, nici pastilaţi, doar dans

de:
12 apr. 2011
3 Afișari
Kristal: nici fiţe, nici pastilaţi, doar dans

Că îţi bubuie toba şi basul în urechi, alt  motiv invocat de prieteni de-ai mei care nu pun piciorul în Kristal, aşa e, dar dacă îţi plac ritmurile de house, Kristal este locul în care să te duci. Că dansatorii din Kristal or fi „pastilaţi” sau nu, asta nu pot să ştiu că nu le-am administrat un test antidrog, dar sunt cu siguranţă mai puţin deranjanţi decât beţii din cluburile de fiţe sau drogaţii din cluburile underground, iar clubul e destul de aerisit încât să nu te calci pe picioare cu vecinii de masă.

Dacă pe vremea când Kristal Glam Club era în Floreasca mai vedeai câte un burtos cu tricou mulat şi ochelari de soare însoţit de fătuce dubioase, acum, în Pipera, în condiţiile în care trebuie să treci prin şantiere ca să ajungi la club, vin doar amatorii de house, care vor să danseze. Acum, din glam a rămas doar candelabrul de cristal – sau, mă rog, kristal – şi proiecţiile psihedelice pe pereţi, dar sistemul de sunet face toţi banii. Mai ales când sticlele îţi pleacă singure de pe masă, din cauza vibraţiilor 🙂 .

Sâmbătă noapte, cel puţin, atmosfera a fost încălzită de DJ-ii Marica, Tomasan şi D-Laid, iar dacă media de vârstă în public era, după cum spuneam, sub 20 de ani, remixuri la Depeche Mode sau Chemical Brothers îi făceau şi pe puţinii veterani să nu se simtă excluşi. Ringul s-a umplut, însă, de-abia la venirea starurilor serii, Plump Djs, după ora două. Păcat, cei care au întârziat au pierdut un session foarte bun din partea DJ-ilor români. Pe la patru dimineaţa, am avut parte şi de un show al unui aruncător de flăcări.

Nota de plată în jur de o sută de euro pentru patru persoane a fost ultimul motiv pentru care am promis că vom prefera clubul de house celor de fiţe, iar sâmbăta viitoare, la Booka Shades, vom reveni ca să ne consolidăm părerea despre Kristal. 😉

Cookies