ARHIVA B365

Kovesi: Sunt campanii de hărţuire a procurorilor DNA. S-au plătit bani pentru decredibilizarea DNA

Sunt atacuri foarte agresive în ultima perioadă de timp asupra DNA din partea persoanelor pe care le cercetăm. Aceste atacuri sunt pentru a intimida procurorii dar este şi o campanie agresivă pentru că s-au plătit sume de bani şi comisioane de succes pentru decredibilizarea DNA. Sunt campanii de hărţuire a procurorilor DNA„, a declarat Laura Codruţa Kovesi la sediul CSM, unde a mers pentru a susţine un procuror cercetat de CSM.

Declaraţiile au venit ca răspuns al declaraţiei făcute de fostul premier Victor Ponta la un post de televiziune, acesta susţinând că s-a întâlnit cu Kovesi în anul 2011 la o cramă care îi aparţinea lui Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiţă a depus un autodenunţ la Parchetul General în care susţine că el, alături de mai mulţi demnitari ai statului, a participat în anul 2012 la măsluirea raportului comisiei tehnice care a analizat teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi. Ulterior depunerii sesizării, Ghiţă a precizat că ar fi încălcat legea pentru că era prieten cu actualul procuror şef al DNA.

Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Ghiţă Sebastian„, a replicat procurorul şef al DNA.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button