ARHIVA B365

Laura Codruța Kovesi:Nu există dosare DNA bazate doar pe denunțuri. Vasile Blaga nu e urmărit penal

„Niciodata un procuror din DNA nu isi va intemeia acuzatiile pe un simplu denunt. Intotdeauna un denunt va fi insotit de o declaratie, scrie ziare.com.

Nu cred ca veti gasi in dosarele solutionate de DNA, dupa preluarea mandatului meu, un dosar care sa se bazeze pe un denunt”, a spus Kovesi, marti.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea este nemultumita ca fosti lideri ai PDL Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase si Adriean Videanu „nu sunt intrebati de DNA” despre faptul ca ar fi primit „milioane de euro in campanie”.

Totodata, intrebata in legatura cu Vasile Blaga, Laura Codruta Kovesi s-a limitat la a preciza doar ca „nu este inceputa urmarirea penala fata de persoana despre care m-ati intrebat”.

„Nu comentez cazuri particulare”, a adaugat procurorul-sef al DNA, facand referire si la Toni Grebla, retinut pentru 24 de ore.

„Foarte multe informatii din dosare creeaza de foarte multe ori discutii care de cele mai multe ori ne impiedica sau ne incurca in activitatea noastra”, a mai spus Laura Codruta Kovesi.

De asemenea, Kovesi a spus ca magistratii nu sunt imuni la declaratii de tipul celor facute de Elena Udrea, aratand ca nu a sesizat Inspectia Judiciara in acest caz.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button