Klaus Iohannis, ”vedetă” la un concert organizat la Sibiu de Ambasada Italiei în onoarea sa

de:
20 dec. 2014
0 afișări
Klaus Iohannis, ”vedetă” la un concert organizat la Sibiu de Ambasada Italiei în onoarea sa

Concertul, organizat la Biserica parohială romano-catolică „Sf. Treime”, din Sibiu, a început, vineri, la ora 19.00, iar cu câteva minute înainte Klaus Iohannis a ajuns la biserică împreună cu soţia sa, Carmen, potrivit Mediafax.

La sosire, Iohannis a fost aplaudat de câteva zeci de persoane aflate în Piaţa Mare a oraşului, iar un bărbat din mulţime i-a strigat să mute capitala ţării la Sibiu.

Preşedintele ales a intrat în biserică pe una dintre uşile laterale, la uşa principală fiind înghesuială din cauza persoanelor care încercau să intre la eveniment.

Odată intrat în biserică, Iohannis a luat loc în primul rând, alături de soţia sa Carmen şi de primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor.

După aproximativ o oră şi jumătate, evenimentul s-a încheiat, iar la plecare Iohannis a declarat că i-a plăcut foarte mult.

„A fost un concert foarte frumos. Mă bucur că am putut să fiu la Sibiu în această seară”, a declarat Iohannis.

Întrebat dacă are emoţii pentru ziua de duminică, Iohannis a râs şi a plecat fără să mai spună ceva.

Biserica în care a avut loc concertul este cea în care Klaus Iohannis obişnuia să meargă duminică la slujbă şi este situată în imediata apropiere a Primăriei Sibiu, având intrarea principală în Piaţa Mare a oraşului.

Cookies