Klaus Iohannis și sotia sa au participat un dineu la Castelul Peleș alături de familia regală

de:
26 mart. 2015
4 Afișari
Klaus Iohannis și sotia sa au participat un dineu la Castelul Peleș alături de familia regală

Klaus Iohannis si-a aratat joi aprecierea pentru familia regala a Romaniei, spunand ca pentru el nu reprezinta doar o pagina esentiala din istoria tarii noastre, ci si un simbol al valorilor in care crede, scrie ziare.com.

„Impreuna cu sotia mea am participat aseara la dineul oficial oferit de Casa Regala la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a Principesei Mostenitoare Margareta. Pentru mine, Familia Regala reprezinta nu numai o pagina esentiala din istoria tarii noastre, ci si un simbol al valorilor pe care le admir: respect fata de oameni, putere de a trece peste nedreptati si greutati, generozitate si bunacuviinta”, a scris pe Facebook Klaus Iohannis.

Dineul din Sinaia a reprezentat o premiera pentru Romania, Iohannis fiind primul presedinte din istorie care participa la un eveniment la Castelul Peles, impreuna cu familia regala.

Dineul a inceput la ora 19.00 si a avut loc in sufrageria de stat a Castelului Peles. La eveniment au participat, printre altii, personalitati ale vietii culturale, diplomatice si sportive, precum si oficiali romani si moldoveni si reprezentanti ai clerului si societatii civile.

 

Împreună cu soția mea am participat aseară la dineul oficial oferit de Casa Regală la Castelul Peleș, cu ocazia zilei de…

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, 26 March 2015

Cookies