Klaus Iohannis și Dacian Cioloș participă la evenimentele de Ziua Unirii de la Iași

de:
23 ian. 2016
0 Afișari
Klaus Iohannis și Dacian Cioloș participă la evenimentele de Ziua Unirii de la Iași

UPDATE: Klaus Iohannis a susţinut un discurs în Piaţa Unirii din Iaşi în care a făcut apel la responsabilitate politică, în an electoral.

„Urmează un an în care clasa politică are şansa de a se reconecta la aşteptările cetăţenilor, de a restabili încrederea oamenilor în clasa politică.

Cred că cetăţenii noştri îşi doresc de la politicieni lucruri simple: să se ţină de cuvânt, să respecte legile.

Partidele au ocazia să probeze că au înţeles aceste lucruri prin normele de conduită, oamenii propuşi în competiţiile politice. Cei care se vor antrena în bătăliile electorale trebuie să-şi amintească că avem acelaşi obiectiv: binele oamenilor pe care îi reprezentăm.

Vocea mea se va face auzită în tot acest an, nu pentru a intra în campanie, ci pentru a vorbi de înnoirea clasei politice şi pentru schimbarea modului de a face politică.

Avem nevoie de oameni noi care să înţeleagă că nu putem continua înşelând speranţele oamenilor”, a spus Klaus Iohannis, potrivit Digi24.ro.

Potrivit programului publicat de Administraţia Prezidenţială, preşedintele Klaus Iohannis va participa la ceremonialul religios „Te Deum”, în Piaţa Unirii, la finalul căruia va susţine o alocuţiune.

De asemenea, şeful statului va depune coroane la Monumentul Alexandru Ioan Cuza şi la Biserica Sfinţii Trei Ierarhi, la mormântul domnitorului.

La evenimente va fi prezent şi premierul Dacian Cioloş.

Anul trecut, de Ziua Unirii, au fost prezenţi la manifestările oficiale organizate la Iaşi atât preşedintele Klaus Iohannis, cât şi premierul de atunci Victor Ponta, fost lider al PSD.

Atunci, Victor Ponta a fost huiduit la începutul discursului său rostit în Piaţa Unirii din Iaşi, la eveniment asistând câteva mii de persoane.

Cookies