Klaus Iohannis, fotografiat alături de Miss România

de:
25 ian. 2015
2 Afișari
Klaus Iohannis, fotografiat alături de Miss România

În Piața Unirii, din Iași, după ceremoniile oficiale dedicate Unirii principatelor de la 1859, a primit o solicitare căreia i-a dat curs pe loc.

Miss România 2014, Diana Cîrdei, a ținut neaparat să aibă o fotografie alături de președintele României. Alături este Octavian Andrei Bărbuleț Țărăntus, președintele fondator al Organizației Inițiativa Tinerilor Neamţ, scrie stiripesurse.ro.

iasi

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut o baie de mulţumie, sâmbătă, la Iaşi, unde a participat la manifestările prilejuite de Ziua Unirii, el fiind bine primit de ieşeni, care s-au fotografiat şi au vorbit cu şeful statului şi i-au spus să nu-i dezamăgească şi „să termine cu corupţia”.

Klaus Iohannis a mers pe jos din Piața Unirii până la Mânăstirea Trei Ierarhi din Iași, unde a avut loc pomenirea voievodului Alexandru Ioan Cuza și o ceremonie de depunere de coroane la mormântul acestuia.

Pe tot drumul președintele a fost întâmpinat de oameni ca un rock star fiindu-i scandat numele. Ieșenii s-au apropiat cu căldură de el, i s-au cerut chiar și autografe pe cartea sa „Pas cu pas”, iar un bărbat i-a înmânat o scrisoare. Bătrânul a fost ajutat chiar de SPP-iști să ajungă la președinte, relatează România Liberă.

Cookies