ARHIVA B365

Klaus Iohannis s-a supărat la conferința de presă pe jurnaliștii vorbăreți. VIDEO

La un moment dat, Klaus Iohannis şi-a întrerupt declaraţia de presă susținută pe Aeroportul Henri Coandă, deranjat de faptul că un jurnalist vorbea la telefon. „Ați terminat?”, a întrebat uşor iritat şeful statului, potrivit romaniatv.net.

După ce a așteptat preţ de câteva momente, Iohannis și-a continuat declaraţiile.

Şeful statului a mai avut parte de incidente de acest tip. În martie, la Bruxelles, preşedintele şi-a întrerupt de două ori conferinţa de presă deoarece în sala de conferinţe a pornit un televizor al televiziunii interne şi apoi a sunat telefonul unui jurnalist.

Celebru rămâne şi episodul „Paltonul”, de la Paris. După ce a coborât din avion, şeful statului a rămas cu haina în mână şi, cum nimeni din staff nu a intervenit în acel moment, înainte de a intra în maşină, Iohannis şi-a aruncat haina pe capotă.

CITEȘTE ȘI: Gafă de protocol care l-a enervat pe Klaus Iohannis în Franța. VIDEO

Potrivit unui comunicat de presă remis de Administraţia Prezidenţială, la Summitul UE-CELAC vor participa lideri din peste 60 de state din UE şi America Latină şi Caraibi.

„Miza principală a Summitului o constituie revigorarea relaţiei interregionale, actualizarea agendei comune şi realizarea convergenţei de poziţii în privinţa problemelor globale”,  se menționează în comunicat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button