Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet. De ce a venit atât de târziu la vot şeful statului

de:
05 iun. 2016
0 Afișari
Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet. De ce a venit atât de târziu la vot şeful statului

UPDATE 18.28 Klaus Iohannis a ajuns la Liceul Jean Monnet. „Este o zi mare”, a spus Iohannis la sosire.

După ce a votat, Iohannis a declarat că pentru el este „o premieră” ziua de astăzi. „Pentru mine a fost o premieră astăzi, a fost pentru prima oară când am votat în Bucureşti. Am votat pentru că Bucureştiul este acum şi oraşul meu. Am votat pentru un Bucureşti modern şi european, a spus Iohannis.

Întrebat de ce a venit atât de târziu la vot, Iohannis a refuzat să răspundă.

Anterior, liberalii anunţau că preşedintele Klaus Iohannis nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice.

Niciun om în România nu are dreptul să îşi exercite dreptul la vot decât dacă sunt îndeplinite condiţiile. Am înţeles că domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins într-o secţie de votare. Nu am mai multe informaţii. Nu a putut vota pentru că nu era prins într-o secţie anume, unde trebuia repartizat’‘, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda , întrebat de ce preşedintele Klaus Iohannis nu a votat până la această oră, citat de Mediafax.

Cezar Preda a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis va vota până la ora 21. ”Cred că până la ora 21 şi preşedintele României va vota”, a spus liberalul.

INCIDENT LA JEAN MONNET

Un incident a avut loc la Liceul Jean Monnet, unde a votat şeful statului. Din cauza îmbulzelii care s-a creat, o bătrână s-a împiedicat în cablurile televiziunilor şi a căzut, relatează stiripesurse.ro. O ambulanță SMURD a fost solicitată la liceu, iar femeia a fost transportată la spital.
Cookies