ȘTIRI

Klaus Iohannis, la locul tragediei: Este un spațiu total impropriu

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV.  „Am ținut să văd locul în care s-a petrecut tragedia de aseară. Am ținiu să las aici un buchet de flori și o lumânare. Dumnezeu să îi ierte pe cei decedați. Pentru cei scăpați din tragedie vreau să le doresc sănătate, să aibă noroc și să scape repede și bine. Familiilor îndurerate le spun sincer condoleanțe. Sunt în gând și în suflet alături de ei”, a spus Klaus Iohannis. 

„Este un spațiu total impropriu. Am discutat cu cei de față, este posibil să avem imagini pentru public. Este de neimaginat că în acel spațiu au putut să fie atât de mulți oameni la un concert să să se întâmple atât drepede o tragedie. Guvernul a decretat doliu național”, a mai spus președintele. 

Klaus Iohannis a fost sâmbătă dimineață și la Spitalul Floreasca unde a vizitat victimele incendiului și pe familiile acestora. 

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV.  27 de persoane au decedat în urma incendiului de vineri seară din Clubul Colectiv. Alte 184 de persoane au fost rănite. Mulți dintre cei răniți sunt în stare gravă. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button