Klaus Iohannis, în vizită la primul centru de vaccinare drive-thru din București: „Este un succes acest tip de centru”

29 apr. 2021
33 Afișari
Klaus Iohannis, în vizită la primul centru de vaccinare drive-thru din București: „Este un succes acest tip de centru”

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, la ora 14:00, primul centru de vaccinare anti-COVID-19 de tip drive-thru din București, organizat în Piața Constituției. Președintele s-a declarat mulțumit de modul în care a fost organizat centrul și i-a îndemnat, din nou, pe oameni să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Klaus Iohannis, în vizită la primul centru de vaccinare drive-thru din București. Vizita președintelui la centrul de vaccinare drive-thru din București are loc la invitația primarului general Nicușor Dan.

Klaus Iohannis, în vizită la primul centru de vaccinare drive-thru din București

„Campania de vaccinare este un succes”, a declarat Klaus Iohannis, în vizita sa la primul centru de vaccinare drive-thru din București.

Principalele declarații ale șefului statului:

  • Este un succes acest tip de centru de vaccinare și vor apărea tot mai multe astfel de centre
  • La aceste centre se poate prezenta oricine dorește, inclusiv cetățenii străini cu reședința în România sau românii din diaspora.
  • E important ca această campanie să prindă din ce în ce mai multă viteză, vaccinarea e singura cale de ieșire din pandemie.

„Este un succes acest tip de centru”

„De azi dimineață, bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare. Acest tip de centru de vaccinare este un succes si vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este important de știut că la aceste centre se poate prezenta oricine dorește, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze.

Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se și întâmplă. Vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie. Suntem într-o nouă fază a campaniei de vaccinare, în care practic nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație.

Sunt convins că și în București, și în țară, se vor organiza noi evenimente de vaccinare, maratoane sau centre drive-thru. Trebuie să înțelegem cu toții că este nevoie de această vaccinare”, a declarat Klaus Iohannis.

Primul centru de vaccinare drive-through din Bucureşti s-a deschis, joi, în Piaţa Constituţie şi are patru fluxuri. Centrul va funcţiona zilnic, în intervalul orar 08.00-20.00, iar personal specializat va administra serul produs de Pfizer. Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a mers în vizită în Piața Constituției și a declarat că există suficient de multe doze pentru toți cei care vor să se vaccineze împotriva COVID-19.

Cookies