Klaus Iohannis, HUIDUIT pentru prima dată. Ce au strigat protestatarii

de:
31 aug. 2015
0 Afișari
Klaus Iohannis, HUIDUIT pentru prima dată. Ce au strigat protestatarii

Mai mulţi contestatari, strânși duminică seara la deschiderea Festivalului George Enescu, i-au strigat preşedintelui „ruşine”.

„Tot timpul e plecat afara. Educaţia nu e prioritara. Nu vreau sa exista prima doamna. Nu avem nevoie ca am avut Elena Ceausescu si Udrea. La puscarie, acolo ii e locul. L-a luat pe Predoiu? De ce caine de paza sa musamalizeze ce a facut in trecut… eu l-am huiduit si il mai huidui”, a spus o femeie, potrivit romaniatv.net.

Pentru prima dată, cuplul rezidenţial a fost huiduit. Imediat după ce au coborât din maşini, mai multe persoane aflate în faţa Ateneului au început să scandeze mesaje împotriva politicii promovate de Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: Carmen Iohannis, în ținută de gală, la Festivalul Enescu. Zâmbete înduioșătoare cu președintele FOTO

Președintele a postat, luni, un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în care nu a reacționat la adresa protestatarilor.

„Deschiderea de ieri seară a Festivalului Internațional „George Enescu”, aflat la ediția a XXII-a, reprezintă un nou prilej pentru România de a-și promova cultura și spiritul, grație marelui nostru compozitor. Sunt convins că, timp de trei săptămâni, unul dintre cele mai importante evenimente culturale organizate la București va reuni mii de iubitori de muzică clasică, de acasă și din întreaga lume. Trebuie să redăm culturii, și educației deopotrivă, locul care li se cuvine într-o societate puternică”, a scris președintele pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis a participat, duminică seara, la deschiderea oficială a Festivalului Internațional George Enescu 2015, care a avut loc la Atheneul Român din Capitală.

Cookies