ARHIVA B365

Klaus Iohannis, declarații despre o eventuală demisie a lui Victor Ponta

„Deocamdată suntem foarte la începutul acestor verificări și prefer să nu mă pronunț în această chestiune. Dacă se prelungește această fază, se va pune tot mai mult în spațiul public întrebarea. Răspunsul poate veni doar de la cel în cauză. Am avut o situație similară, m-am ferit atunci, cu toate că era campanie electorală, să mă erijez în cineva care dă sfaturi, dar am spus că dacă aș fi fost eu în situația aia aș fi demisionat”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, într-un interviu acordat Digi 24

Întrebat dacă şi-ar da demisia dacă ar fi în locul premierului Victor Ponta, Iohannis a replicat: „Suntem foarte la începutul verificărilor, prefer să nu mă pronunț.”

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a primit, miercuri seara, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Alături de Herţanu a mai fost trimis după gratii şi omul de afaceri Vladimir Ciorbă. Cei doi fac parte din presupusul grup infracţional despre care procurorii susţin că a deturnat fonduri europene şi a creat un prejudiciu de peste 10 milioane de lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button