Sevil Shhaideh a depus jurământul pe Coran pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale

de:
20 mai 2015
0 Afișari
Sevil Shhaideh a depus jurământul pe Coran pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale

UPDATE: Preşedintele Klaus Iohannis a asistat la depunerea jurământului de către Sevil Shhaideh în funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale. Sevil Shhaideh a depus, miercuri, jurământul pe Coran pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. „Vă doresc succes în această poziţie! Preluaţi un minister greu, dar aveţi avantajul că sunteţi de mai mulţi ani în acest minister şi cunoaşteţi problemele şi, cred, şi soluţiile. Vă doresc un mandat de succes!”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis la învestirea în funcţie a lui Sevil Shhaideh.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri, decretul pentru constatarea vacanţei unei funcţii de membru al Guvernului. „Se ia act de demisia domnului Nicolae-Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului”, se precizează în comunicatul de presă.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul pentru numirea unui membru al Guvernului. „Se numeşte în funcţia de membru al Guvernului doamna Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice”, se mai precizează în comunicat.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a doamnei Sevil Shhaideh în funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va avea loc la ora 17.00, la Palatul Cotroceni, în Sala Unirii.

Postul de ministrul al Dezvoltării a rămas vacant după ce Liviu Dragnea a demisionat în 15 mai, în ziua în care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Cookies