Klaus Iohannis a dat verdictul. Soluția pentru a scăpa de pandemie

01 apr. 2021
152 Afișari
Klaus Iohannis a dat verdictul. Soluția pentru a scăpa de pandemie

Președintele Klaus Iohannis a participat, joi, la ceremonia dedicată sărbătorii a 100 de ani de la înființarea Institutului Național de Cercetare „Cantacuzino” și a făcut și declarații cu privire la pandemia de Covid.

Președintele Klaus Iohannis spune că vaccinarea împotriva COVID-19 este soluția care ne va ajuta să revenim la viața normală și că nu virus nu dispare prin „violență și manifestări extremiste”.

El i-a îndemnat pe români să aibă încredere în vaccin și să meargă să se imunizeze, pentru a stopa pandemia de coronavirus.

Ce a declarat Klaus Iohannis

  • „Avem la îndemână soluția care ne va permite să stopăm pandemia și să ne recăpătăm normalitatea care ne lipsește atât de mult. Se numește vaccin”.
  • „Virusul care ne-a afectat dramatic existența în ultimul an nu dispare prin violență și manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente. În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze și astfel campania de vaccinare poate fi accelerată”.
  • „Mulți dintre noi au pierdut pe cineva drag, alții au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale și economice au fost și continuă să fie uriașe. Putem însă să punem capăt acestei pandemii și îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare”.

Președintele a decorat Institutul Cantacuzino cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Mare Ofițer.

În semn de recunoaștere a valorii colectivului  Institutului „Cantacuzino” și pentru contribuția la dezvoltarea cercetării științifice medicale președintele a decorat această prestigioasă instituție cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Mare Ofițer.

Cookies