Kitty, pisica buclucașă din Drumul Taberei, care a vrut să vadă cât de bine se pricepe la aterizări. A sărit de la etajul 3, a dispărut o vreme, dar s-a întors cu bine acasă

16 mai 2024
24968 afișări
Kitty, pisica buclucașă din Drumul Taberei, care a vrut să vadă cât de bine se pricepe la aterizări. A sărit de la etajul 3, a dispărut o vreme, dar s-a întors cu bine acasă
Kitty, pisica buclucașă din Drumul Taberei, care a vrut să vadă cât de bine se pricepe la aterizări. A sărit de la etajul 3, a dispărut o vreme, dar s-a întors cu bine acasă | Sursă foto: București - Pisici pierdute/găsite - Facebook

Aventura lui Kitty, pisica buclucașă a început când a căzut subit de la balcon. Cum se știe că aceste feline agile cad mereu în picioare, Kitty, speriată, a aterizat și a fugit pe la vecini lăsându-și stăpâna îngrijorată.

Kitty, pisica buclucașă și-a luat „zborul” de la etajul 3

Kitty, o siameză cu ochi albaștrii în vârstă de 8 ani uitându-se liniștită pe fereastră după vrăbiuțe, flututuri și alte zburătoare, a căzut de la etajul 3 sau, cine știe, poate a sărit chiar ea singurică.

Acest incident s-a petrecut undeva pe Bulevardul Timișoara, zona Liceului Grigore Moisil. Stăpâna când a văzut că pisica a dispărut a anunțat, speriată pe grupul „București – Pisici pierdute/găsite” nefericita întâmplare, cu speranța că cineva o va aduce înapoi pe Kitty:

Bună seara! Am pierdut această pisică (are 8 ani și se numește Kitty, greutate 2.9 kg).
A căzut de la balcon, etajul 3, și probabil a fost găsită și luată de cineva, pentru îngrijire, sau pur si simplu pentru că era speriată.
Vă rog mult de tot să mă ajutați s-o găsesc sau cine a găsit-o să-mi lase mesaj. Vă mulțumesc din suflet!

Se pare că pisica Kitty a fost o norocoasă, s-a întors sănătoasă și cu chef de noi aventuri la stâpâna ei, însă este posibil ca din cele 9 vieți pisicești, una să fi „sărit ”și ea pe geam.

KITTY A FOST GĂSITĂ ȘI ESTE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ! MULȚUMESC TUTUROR PENTRU SUPORT!!!!!!!

Pisicile aterizează mereu în picioare – mit sau adevăr?

Încă nu se știe dacă este vorba de un mit, de un miracol sau chiar ăsta e adevărul, cert este că de cele mai multe ori piscile cad în picioare atunci când aterizează, însă de ce?

Pisicile au un dar de la natură care le permite să aterizeze în picioare. Ele se nasc cu oasele de pe spate flexibile, ceea ce le permite să-şi corecteze traiectoria când sunt în cădere.

Desigur, este foarte importantă și durata de cădere, perioadă în care pisica are timp să se rotească în aer astfel încât să se aşeze în poziţia corectă pentru aterizare.

Poate te-ar mai interesa și:

Cookies