Kit-uri de protecție împotriva COVID-19, oferite medicilor de familie de Primăria Sectorului 6

de:
11 apr. 2020
1 Afișari
Kit-uri de protecție împotriva COVID-19, oferite medicilor de familie de Primăria Sectorului 6

„Răspundem prezent apelului dumneavoastră, pentru a vă fi sprijin permanent în tot ceea ce faceți în această perioadă grea, cu echipamente specifice, măști de protecție, materiale și soluții dezinfectante. Vă felicit pentru dedicație și vă asigur de disponibilitatea echipei administrației locale pentru a vă continua lupta de prevenție, din prima linie”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Kit-ul oferit fiecărui medic de familie din Sectorul 6 conține:
• 7 cutii cu măști de protecție
• 1 cutie de mănuși
• 2 viziere
• 1 litru dezinfectant de suprafețe
• 3 buc. săpun lichid
• 3 buc.gel de mâini
• 3 buc. șervețele umede dezinfectante

VEZI ȘI Tunuri cu soluție dezinfectantă, pe străzile Sectorului 6. Cum acționează VIDEO

Primarul Sectorului 6 a anunțat că nicio măsură nu este de prisos în lupta cu noul coronavirus, care ne-a schimbat complet viețile. Astfel, după ce a demarat o amplă campanie de dezinfecție cu peroxid de hidrogen pulverizat din elicopter, acum administrația locală completează seria măsurilor de protecție prin introducerea în circulațiea stradală a tunurilor cu soluție dezinfectantă. Amănunte, aici. 

Evenimentul, care s-a desfășurat la Policlinica Apusului la sfârșitul săptămânii, completează acțiunile de donație realizate prin Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în ultimele două săptămâni.

CITEȘTE ȘI Ajutoare de URGENȚĂ în BANI pentru locuitorii Sectorului 6 afectați de pandemia COVID-19

Până în prezent, la Spitalul Colentina, Institutul de Pneumoftiziologie și Spitalul Universitar de Urgență București au fost donate teste de depistare rapidă a virusului Covid-19, mii de măști medicinale, sute de viziere, dispensere, bidoane cu dezinfectant pentru suprafețe și săpun lichid dezinfectant.

Primăria Sectorului 6 și DGASPC Sector 6 anunță că sunt alături de toate cadrele medicale aflate în primă linie în această perioadă. 

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunțat recent, în premieră, cea mai nouă metodă pe care administrația locală o va folosi, în următoarea perioadă, pentru a combate răspândirea noului coronavirus în sector. Cu ajutorul unui elicopter, dezinfecția tuturor cartierelor din Sectorul 6 va fi efectuată prin pulverizare aeriană cu o substanță prietenoasă cu mediul și, totodată, care nu afectează animalele de companie. Acțiunea de combatere a COVID-19 va acoperi aproximativ 2.500 de hectare de pe raza Sectorului 6. Detalii, aici. 

Cookies