Kirill Richter susține un concert la Palatul Bragadiru din București. Pianistul, devenit faimos în 2018, a cucerit numeroase scene din întreaga lume

13 mart. 2023
172 Afișari
Kirill Richter susține un concert la Palatul Bragadiru din București. Pianistul, devenit faimos în 2018, a cucerit numeroase scene din întreaga lume
Kirill Richter susține un concert la Palatul Bragadiru din București. Pianistul, devenit faimos în 2018, a cucerit numeroase scene din întreaga lume

Pianistul Kirill Richter, unul dintre cei mai proeminenți reprezentanți ai scenei muzicale contemporane, va putea fi văzut într-un concert la București. Evenimentul va avea loc în data de 1 aprilie 2023, la Palatul Bragadiru din Capitală.

Kirill Richter vine la Palatul Bragadiru – va susține concertul „Sounds and Senses”

Kirill Richter, pianist contemporan în vârsta de 33 de ani, creează muzică în mod special pentru televiziune, teatru, balet și cinema. Acesta a devenit faimos în anul 2018, după ce a compus tematica muzicală pentru Cupa Mondială de Fotbal.

În 2023, faimosul pianist și compozitor vine la București pentru a susține concertul emoționant „Sounds and Senses”. Acesta va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, începând cu orele 19:00, la Palatul Bragadiru. Kirill Richter va interpreta fragmente din albumul său de debut, Chronos.

Acest album vorbește despre relația mea cu timpul. Cred că timpul apare în viața noastră în diferite stări ale materiei, la fel ca apa care poate fi sub formă de gheață sau abur. Poate fi o amintire a celor care nu mai sunt cu noi, sau o reprezentare abstractă a istoriei ca un vârtej de evenimente, sau reflecții asupra oportunităților pierdute și a multivarianței destinului uman, sau chiar percepția mitologică a timpului ca o creatură vie care este deschisă dialogului, explică compozitorul.

Concertul de la Palatul Bragadiru va dura 80 de minute, iar printre fragmentele ce vor fi interpretate se numără și:

  • Michigan 7,
  • Ophelia,
  • Chronos,
  • Dreamer.

Kirill Richter va fi acompaniat de violonista Alena Zinovieva și de violoncelistul Avgust Krepak. Cei trei artiști formează grupul muzical The Richter Trio.

Grupul a fost format în anul 2016, iar de atunci cei trei au susținut zeci de concerte pe scene precum:

  • „Zaradye” – Moscova,
  • Festivalul Origen – Elveția,
  • Festivalul Reeperbahn – Hamburg.
Concertul „Sounds and Senses” la Palatul Bragadiru
Concertul „Sounds and Senses” la Palatul Bragadiru din București

Biletele au fost puse deja în vânzare

Organizatorii evenimentului au anunțat că biletele au fost deja puse în vânzare. Acestea por fi achiziționate de pe site-ul Teatrului Godot, dar și de pe alte platforme de specialitate precum MyStage, Bilete, Iabilet și Eventbook.

Prețurile diferă în funcție de tipul de bilet achiziționat. Iată care sunt variantele din care pot alege persoanele ce doresc să ia parte la acest concert:

Bilet simplu – prețul pentru acest bilet este de 200 lei,

  • Acces în sala de spectacol.

Bilet Front Seat – prețul pentru acest bilet este de 250 lei,

  • Loc în primele 8 rânduri.

Bilet The Palace Experience– prețul pentru acest bilet este de 400 lei. Această variantă include:

  • Loc în primele 8 rânduri, aproape de scenă,
  • Acces la un salon privat unde veți avea parte de bufet suedez cu gustări precum: mezeluri și brânzeturi, fructe confiate, asortimente de gemuri și diferite produse de panificație. Bufetul va fi deschis începând cu ora 18:00.
  • Acces la open bar unde vor fi servite vinuri din Crama Gramofon și băuturi non-alcoolice.

Kirill Richter și-a creat un stil muzical aparte, personal și unic. În cadrul concertelor susținute, artistul îi transpune pe ascultătorii săi într-o atmosferă ce se aseamănă mai mult unui show acustic de muzică rock. Pianistul a studiat fizica nucleară la Universitatea Națională de Cercetare Nucleară MEPHI, iar ulterior a urmat studii de licență în design vestimentar la Universitatea din Hertfordshire.

Cu toate astea, a ales să se dedice muzicii. Primul său concert a fost un adevărat succes, fiind aplaudat de ascultători minute în șir.

Cookies