King Size Outside, oferta generoasa pentru haine de marimi mari

de:
04 mai 2018
73 Afișari
King Size Outside, oferta generoasa pentru haine de marimi mari

Camasi

Domnii aflati in cautarea unor camasi XXL, pot gasi modele moderne, in dimensiuni regesti, ideale pentru orice ocazie, fie ca este vorba despre o plimbare in parc sau despre un eveniment formal. Toate camasile din aceasta categorie apartin unor branduri celebre si sunt confectionate din materiale de calitate, care ofera pielii posibilitatea de a respira foarte bine. Cu maneca scurta sau lunga, de la XXL si pana la 6XL, toti barbatii pot gasi ceea isi doresc!

 

Geci

Barbatii supraponderali pot gasi in magazinul online si geci pentru orice tip de sezon, fie ca este vorba despre iarna, primavara sau toamna. Toate modelele sunt moderne, cu diferite tipuri de cusaturi, cu buzunare sau fara, pentru a se plia pe gusturile oricarui barbat. In plus, in dreptul fiecarei piese vestimentare sunt indicate marimile disponibile!

 

Hanorace

Atunci cand temperaturile sunt mai scazute, orice domn are nevoie de un hanorac care sa-i tina de cald si cu ajutorul caruia sa se simta confortabil. Acum, barbatii pot alege modelul dorit din aceasta categorie, care sa li se potriveasca perfect!

 

Tricouri 2XL – 6XL

O alta categorie disponibila pe site este cea cu tricouri. Aici, barbatii pot gasi modele interesante: cu maneca scurta sau mai lunga, tricouri tip polo, uni sau colorate, cu imprimeuri sau simple. Toate tricourile sunt din bumbac sau dintr-o combinatie intre bumbac si poliester, astfel incat domnii sa se simta cat mai comod atunci cand le poarta!

 

Veste

Vestele sunt foarte practice si usor de purtat, putand fi asortate foarte usor la blugi, de exemplu. Barbatii supraponderali care isi doresc o vesta confortabila, pot alege dintre variantele de pe site. Majoritatea sunt disponibile in culori inchise, cum este albastrul marin, iar marimile sunt variate, pentru ca orice domn care poarta haine de dimensiuni mari sa poata gasi optiunea ideala pentru el!

 

Pantaloni

Pantaloni de trening, scurti sau bermude – toate aceste variante sunt disponibile in magazinul online pentru cei care sunt in cautarea unor piese vestimentare confortabile! Preturile sunt extrem de convenabile, iar calitatea materialelor din care sunt realizati pantalonii nu dezamageste!

 

Blugi

Blugii sunt extrem de usor de purtat si de asortat cu orice ocazie, iar barbatii care vor sa arate bine si, totodata, sa se simta comod, pot gasi in aceasta categorie modelele preferate, in diferite culori. De asemenea, se pot alege chiar si salopete din blugi.

 

Bluze

In categoria cu bluze, domnii gasi diferite modele: clasice sau moderne, in culori neutre sau in culori mai aprinse. Toate bluzele sunt realizate din materiale de calitate si se aseaza frumos pe corp, fiind ideale pentru ocazii diverse.

 

Treninguri

Treningurile sunt foarte practice si usor de purtat, atat in casa, cat si la o plimbare prin parc. Cei care cauta astfel de piese vestimentare, pot alege modelul ideal din categoria de pe site-ul magazinului online!

Acum, ca stiti oferta site-ului KSO.ro , tot ce trebuie sa faceti este sa comandati hainele de care aveti nevoie.

Cookies