Kind reminder: Stația STB „Parcul Drumul Taberei” a tramvaiului 41 este închisă de astăzi. Trebuie să încapă și aici noile tramvaie Imperio

05 sept. 2022
575 Afișari
Kind reminder: Stația  STB „Parcul Drumul Taberei” a tramvaiului 41 este  închisă de astăzi. Trebuie să încapă și aici noile tramvaie Imperio

Staţia „Parcul Drumul Taberei” de pe linia de tramvai 41 este  închisă temporar pe ambele sensuri, începând de astăzi, 5 septembrie, a anunţat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

De ce se închide stația de tramvai „parcul Drumul Taberei”

Stația „parcul Drumul Taberei” este închisă temporar pentru ca Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti să poată efectua lucrările necesare pentru adaptarea peroanelor la dimensiunile noilor tramvaie Imperio, care vor înlocui treptat flota actuală a tramvaielor STB.

„Staţia „Braşov”, tot de pe traseul tramvaiului 41, a trecut prin aceleași modificări și a fost deschisă, pe ambele sensuri, din 2 septembrie 2022, iar staţia Orşova din 3 septembrie.

Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti va moderniza 14 dintre cele 22 de peroane de pe linia tramvaiului 41.

Lucrările presupun extinderea în lăţime a peroanelor, accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilităţi, instalarea de garduri de protecţie pentru călători, semne de circulaţie şi mobilier urban.

Cookies