Killer Joe / Joe, asasin in timpul liber

de:
06 nov. 2012
1 Afișari
Killer Joe / Joe, asasin in timpul liber

Orice viata are un pret? Asta este intrebarea cu care se confrunta Chris Smith, un vanzator ambulant de droguri care tanjeste dupa o pauza. Cand marfa ii este furata chiar de mama lui , el trebuie sa faca repede rost de 6,000 de dolari sau va fi omorat. Disperat, ii cere ajutorul tatalui sau, Ansel, si impreuna pun la cale un plan. Planul: Mama lui Chris, care duce o viata de moralitate indoielnica, are o polita de asigurare ce ar sterge datoria lor si nu numai. Problema: Pentru a incasa polita, mama lui Chris trebuie sa moara.

Apare detectivul Joe Cooper , un ucigas platit ,aprig ,cu sarmul si manierele unui gentleman. „Killer Joe” este fericit sa isi faca treaba, dar el nu omoara pe nimeni pana nu vede „onorariul” de 25.000 de dolari platit in avans si integral. Disperarea tatalui si a fiului, care nu au de unde plati onorariul se transforma rapid in deznadejde atunci cand Joe le-o cere, drept conditie a amanarii platii ,pe sora minora a lui Chris,o tanara atractiva si aparent inocenta. Joe o va lua pe Dottie drept garantie pana cand Chris si tatal sau vor incasa polita iar taxa va fi platita integral. Totul pare foarte simplu dar se dovedeste a nu fi astfel.
Joe se indragosteste nebuneste de Dottie care, in realitate nu e acea fata dulce perceputa de toata lumea. in ciuda incurcaturilor si a tensiunilor din familie , Joe este hotarat sa ramana alaturi de Dottie cu orice pret si , cu cat relatia lor ia amploare, cu atat mai mari sunt regretele lui Chris.

Macinat de indoieli, Chris vrea sa-i spuna lui Joe ca renunta la serviciile sale , insa este prea tarziu.Chris se duce sa incaseze banii pentru a pune capat dezastrului pe care l-a cauzat. Spre surprinderea lui, descopera ca a fost pacalit. Iubitul mamei sale si nu Dottie este, de fapt singurul beneficiar al politei de asigurare.Cand Joe vine sa isi incaseze banii si sa se desparta de Dottie, el nu primeste decat vestea ca nu exista niciun ban. Confruntandu-se cu un ucigas sociopat nervos, Chris isi da seama ca lucrurile se pot inrautati si mai mult . Pentru el, lucrurile se termina cu o cina in familie si cu o impuscatura.

 

Sursa: www.hmultiplex.ro

 

Cookies