SMART CITY

KILIPIRIM: Târg de carte cu discount de până la 80%, în București

Cel mai important târg de carte cu discount – KILIPIR – revine cu reduceri substanţiale de până la 80%. Organizat în cadrul Galeriei Dalles, în perioada 19-23 martie 2014, zilnic între 10.00 şi 20.00, KILIPIRIM reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone, scrie gandul.info.

Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint, Herald, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul KILIPIRIM. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preţuri, de până la 80%.

„Aşa cum v-am obişnuit în fiecare primăvară, Kilipirim vă aşteaptă, între 19 şi 23 martie, la Galeria Dalles, cu oferte noi de carte pentru toate vârstele. Pentru a doua oară în istoria târgului nostru, vom avea şi un calendar de evenimente, gândite pentru toate gusturile. Romanul de dragoste, literatura română contemporană, astrologia, bestseller-uri nou apărute la noi sunt doar câteva dintre temele din programul de evenimente. Prietenii noştri nu trebuie decât să facă o plimbare la Kilipirim şi se vor convinge din nou că, la acest târg de carte, literatura bună nu e un lux”, a declarat Louisa Udrescu, organizator al evenimentului.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă: de la evenimente care au ca public-ţintă pe iubitorii de literatură, la evenimente dedicate celor interesaţi de cărţi de popularizare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button