ARHIVA B365

KFC deschide un nou restaurant de tip Drive Thru, în Bucureşti

KFC continuă seria deschiderilor de unități Drive Thru cu inaugurarea celui de-al șaselea restaurant de acest tip. Amplasat în parcul comercial Militari Shopping Center, noul restaurant are o suprafață de 370 mp, iar împreună cu parcarea ocupă peste 2.000 mp, având un spațiu de joacă interactiv pentru copii și 125 de locuri, atât în interior, cât și pe terasa exterioară.

„Continuăm să investim în dezvoltarea de restaurante de tip Drive Thru, inaugurarea noii locaţii din Militari Shopping Center fiind o reconfirmare a succesului pe care acest model îl reprezintă pe piața din România. Pentru clienții noștri aflați mereu în mișcare, restaurantele Drive Thru sunt soluția ideală, oferindu-le produse proaspăt pregătite în restaurant, într-un timp mediu de servire de aproximativ 60 de secunde. Cu ocazia acestei deschideri, în perioada 1-4 aprilie avem pentru clienții noului restaurant și o ofertă specială: 10 Hot Wings la doar 10 lei!”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Noul restaurant Drive Thru reprezintă o investiție de 700.000 euro și creează peste 55 de noi locuri de muncă. Sistemul de comandă tip fusion, disponibil și în această unitate, permite cea mai mare viteză de servire a clienţilor – aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil pentru comenzile în sală. Clienţii au la dispoziţie locuri separate pentru a plasa comanda şi pentru a o ridica.

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, la nivel naţional, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC şi numără 52 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button