KFC deschide primul drive thru din București

de:
15 nov. 2012
0 Afișari
KFC deschide primul drive thru din București

Restaurantul se află pe Şoseaua Mihai Bravu, are o suprafaţă de 410 metri pătraţi şi 98 de locuri în sală, informează capital.ro.

KFC Mihai Bravu este şi primul restaurant în care se implementează sistemul de operare – comandă de tip fusion care grăbeşte viteza de servire la aproximativ 60 de secunde. Clienţii pot alege să comande fie la casele de marcat, fie la kiosk-uri, unde plata se face pe baza cardului de credit.

KFC a investit 700.000 de euro în primul său restaurant drive thru din capitală şi a generat 45 de noi locuri de muncă. Compania preconizează că restaurantul de pe Mihai Bravu va derula afaceri de 1,2 milioane de euro în primul an de funcţionare.

KFC Mihai Bravu este al patrulea restaurant tip drive thru pe care compania îl deschide în România, celelalte oraşe din ţară în care se găsesc astfel de restaurante fiind Sibiu, Arad şi Iaşi.

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise peste 40 de restaurante KFC în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov.

Cookies