Kevin Costner va concerta luni în Bucureşti

de:
07 dec. 2011
0 Afișari
Kevin Costner va concerta luni în Bucureşti

Concertul va include cele mai cunoscute piese de pe cele două discuri lansate până în prezent: „Untold Truths” (2008) şi „Turn It On” (2010). Printre hiturile pe care Costner le va cânta LIVE se numără „Superman 14”, „Long Hot Night” sau „Backyard”. Acesta este al doilea concert pe care Kevin Costner îl susţine în România, după cel din 2009 de la Arad.

Kevin Costner nu este străin de ţara noastră. Actorul se află în Bucureşti de câteva săptămâni pentru filmările la mini-seria tv „The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta”, produsă de televiziunea History Channel.

Pasiunea lui Kevin Costner pentru muzică a existat dintotdeauna, însă Kevin a hotărât să-şi urmeze şi acest vis abia după ce soţia lui, Christine Baumgarter, l-a încurajat în numeroase rânduri că poate să facă o figură frumoasă şi în calitate de artist. După trei ani de înregistrări şi de muncă continuă în studio, în anul 2008 a fost lansat albumul „Untold Thruts”, care a ajuns pe locul 65 în Billboard Top Country Albums şi pe locul 35 în Top Heatseekers Chart.

Cookies