KEO şi Andreea Bălan au cântat împreună după 5 ani în Garajul Europa FM

de:
10 nov. 2011
0 Afișari
KEO şi Andreea Bălan au cântat împreună după 5 ani în Garajul Europa FM

Ieri seară, Keo, invitatul lui George Zafiu în Garajul Europa FM a demonstrat publicului şi sutelor de oameni prezenţi pe frecvenţele radioului că este cu adevărat un artist profesionist şi un cântăreţ foarte talentat.

Keo a alternat cântecele proprii cu coveruri celebre fiind suţinut pe deplin de invitaţii şi prietenii lui. Primul invitat al artistului pe scena garajului a fost Cătalin Josan alături de care a cântat piesa “În ochii tăi”, a urmat “Fac ce vreau” la care i s-a alăturat Skizzo Skillz, mai apoi “Piano Man”cu Berti Barbera la muzicuţă.

De departe cel mai aşteptat moment al serii a fost acela în care artistul a cântat alături de iubita sa, Andreea Bălan. „Dac-aş putea să zbor” şi „Manic Monday” au fost piesele în care cei doi şi-au unit vocile după mai bine de 5 ani. Andreea a avut şi un moment solo, în care a cântat piesa compusă de Keo, “Snow”.

Sunt în premieră la Europa FM şi îmi face o deosebită plăcere. Mi-ar plăcea să am şi eu un moment în garaj deşi aş fi o excepţie.”, a declarat Andreea Bălan.

Concertul Keo Live în Garajul Europa FM s-a încheiat cu hit-ul “Azi vii mâine pleci” în duet cu Lora, iar finalul piesei i-a surprins pe toţi artiştii pe scenă.

Pe scena, Dax, Ovi de la Naguale, Ralfo şi The Roses au fost şi ei alături de Keo. In public, alti prieteni de-ai sai au venit sa il sustina: Cornel de la Vunk, Bodo de la Proconsul si Julia Jianu,

După show-ul oferit de Keo, Garajul Europa FM se pregăteşte de un nou concert. Pe 23 noiembrie, PARTIZAN concertează în cel mai muzical garaj.

Cookies