ARHIVA B365

Kelemen Hunor despre VICTOR PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: Este o temă electorală lansată de Băsescu

VICTOR PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: „Dacă ar fi făcut această afirmație domnul președinte acum două luni, acum un an și jumătate sau eventual în 2012, când l-a numit prima dată pe Victor Ponta în funcția de prim-ministru, atunci aș fi zis că trebuie să vedem care este adevărul și cu documente. În campania electorală consider că este o temă electorală și nu am văzut dovezi, pentru că nu este o dovadă să spui că așa ai văzut, așa ai auzit, trebuie să vii totuși cu niște dovezi. El (Traian Băsescu n.r.) spune că a fost ofițer acoperit, Victor Ponta zice că nu a fost ofițer acoperit”, a declarat Kelemen Hunor, marți seară, la lansarea albumului intitulat Nightfall, al autorilor Reszegh Botond și Dragoman Gyorgy, informează Agerpres.

VICTOR PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: Kelemen Hunor a adăugat că, „din păcate”, se discută despre teme lansate „care nu au nicio legătură cu viitorul României, cu proiectul de țară, cu o viziune despre viitorul României”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. REACȚII la VICTOR PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: Întrebat de când crede că deține Traian Băsescu aceste informații, liderul UDMR a spus că nu știe acest lucru, dar face „pur și simplu deducții logice”. „Vorbea la un moment dat (n.r. Traian Băsescu), acum două luni de zile, de un posibil candidat care are o povară, un astfel de bagaj pe spate, dar nu a spus cine. Ne spune doar când crede el că va veni momentul. Trebuia să spună atunci”, a mai afirmat Kelemen Hunor.

REACȚII la VICTOR PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: Președintele Traian Băsescu a declarat luni seară că premierul Victor Ponta a fost ofițer SIE sub acoperire în perioada 1997 — 2001, fapt care explică „propulsarea” acestuia la Parchetul General.

PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: În alocuțiunea rostită la vernisajul și lansarea albumului intitulat Nightfall, al autorilor Reszegh Botond, un tânăr artist plastic din Miercurea-Ciuc, și Dragoman Gyorgy, originar din Târgu Mureș, Kelemen Hunor a vorbit despre ideea de „libertate profundă” ce se desprinde din pânzele expuse de autor.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.PONTA OFIȚER ACOPERIT SIE: „Este vorba despre o poveste, o recreare a unui univers interior, dar în același timp și o posibilitate de a atrage atenția asupra responsabilității umane. Rămâne întrebarea cum înțelegem noi și cum trebuie să înțelegem această libertate. O libertate interioară, profundă, care poate nu are nicio legătură cu libertatea superficială cu care ne întâlnim în fiecare zi și la fiecare pas. O libertate care înseamnă responsabilitate, o libertate poate chinuitoare, dar o libertate care înseamnă mult mai mult decât acea libertate superficială”, a arătat Hunor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button