Keșeru le promite steliștilor că va reveni alături de ei pentru a sărbători împreună titlul 26

de:
20 feb. 2015
0 Afișari
Keșeru le promite steliștilor că va reveni alături de ei pentru a sărbători împreună titlul 26

”Dragii mei, am încheiat o etapa extraordinară a carierei mele, am împărtășit numeroase bucurii alături de voi, prieteni dragi și suporteri ai echipei. Nimic din ce am realizat nu s-ar fi putut îndeplini fără ajutorul vostru, fără motivația de a mă impune la cea mai bună echipă din România, Steaua București. Titlul de campion, golgheterul echipei și atacantul anului 2014, trofee cu care mă mândresc și care m-au împlinit ca jucător. Mulțumesc Stelei, colegilor mei și tuturor suporterilor pentru cea mai frumoasă perioadă a carierei mele. Să ne vedem cu bine și promit că voi veni să ne bucurăm împreună la câștigarea titlului 26”, scrie Keșeru în mesajul postat pe pagina sa de Facebook alături de două imagini de la prezentarea sa oficială la Al-Gharafa.

Keșeru, în vârstă de 28 de ani, va purta și la echipa qatariană numărul 28 pe tricou, el având ocazia debutului chiar vineri seara, în meciul cu Al-Sailiya, programat în deplasare, scrie Agerpres.

Claudiu Keșeru, venit la Steaua în ianuarie 2014, a înscris 28 de goluri pentru echipa din Ghencea anul trecut, iar în tur a marcat 12 goluri în 17 partide jucate pentru ”roș-albaștri”.

Keșeru, născut pe 2 decembrie 1986, a debutat în primul eșalon la doar 15 ani, în data de 23 august 2003, pentru FC Oradea, într-un meci cu Petrolul (0-0). Claudiu Andrei Keșeru s-a transferat la o vârstă fragedă, în 2003, la echipa franceză FC Nantes, după care a mai jucat la Libourne, Tours, Angers și Bastia. Atacantul are trei selecții la echipa națională, pentru care a marcat trei goluri.

Al Gharafa este antrenată de brazilianul Marcos Paqueta, Keșeru urmând să fie coleg cu jucători precum Mark Bresciano (Australia) sau Christian Bolanos (Costa Rica).

În clasament, după 17 etape, Al Gharafa ocupă locul 7 din 14 echipe, cu 23 de puncte, fiind la mare distanță de liderul Al Sadd (40 puncte).

În Qatar Stars League joacă fostul internațional român Mirel Rădoi (Al Arabi — locul 8), iar Ladislau Boloni o antrenează pe Al Khor (locul 10).

Cookies