Kaufland retrage un sortiment de fistic de la vânzare. Produsul a fost comercializat în București și țară

13 nov. 2022
628 Afișari
Kaufland retrage un sortiment de fistic de la vânzare. Produsul a fost comercializat în București și țară
Kaufland retrage un sortiment de fistic de la vânzare. Produsul a fost comercializat în București și țară | Sursă foto: Unsplash

ANSVSA a anunțat că a fost începută procedura de retragere de la comercializare pentru un sortiment de fistic vândut în lanțul de magazine Kaufland. Retragerea a fost inițiată voluntar și preventiv de către producător.

Kaufland retrage un sortiment de fistic de la vânzare

Sortimentul de fistic prăjit fără sare, vândut în magazinele Kaufland din România, a fost retras de la comercializare și rechemat de la clienți, anunță Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Producătorul Carl Wilhelm Clasen GmbH a ales să retragă voluntar și preventiv produsul de la comercializare pentru că în cadrul controalelor de rutină s-a identificat un conținut ridicat de Ocratoxina A.

Deoarece în cazul consumului pe termen lung al produsului nu poate fi exclus un risc asupra sănătății, clienții sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu consume articolul cu datele de identificare menționate mai sus, a transmis producătorul.

Iată care sunt datele de identificare ale produsului:

  • Denumire produs: K-Classic Fistic prăjit fără sare 100g
  • Cod de bare: 4063367131189
  • Data de expirare: 22.04.2023
  • Lot: 21029/220726001
  • Producător: Carl Wilhelm Clasen GmbH 
Fistic retras de la comercializare
Fistic retras de la comercializare Kaufland | Sursă foto: ANSVSA

Clienții sunt rugați să nu consume produsul

Kaufland a retras imediat produsul de pe rafturi. Persoanele ce au cumpărat sortimentul de fistic cu datele de identificare precizate anterior, sunt rugate să nu îl consume.

Produsul poate fi distrus sau pot fi returnat în orice magazin Kaufland. Clienții vor primi contravaloarea produselor, fără a fi necesar să prezinte bonul fiscal.

Clienții ce doresc să primească informații suplimentare pot suna, de luni până vineri, între 08:00 – 20:00, la numărul de telefon 0800 080 888. De asemenea, pot fi trimise și mesaje scrise accesând ACEST link.

Produsul a fost comercializat în magazine din București și din restul țării. Lista completă a acestora poate fi consultată AICI.

Cookies