Kaufland face angajări în București. Ce posturi sunt disponibile

de:
19 mart. 2013
0 Afișari
 Kaufland face angajări în București. Ce posturi sunt disponibile

La Bucureşti, Kaufland angajează omul potrivit pentru postul de referent achiziţii. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză şi de limba germană, ştii să operezi un PC, eşti flexibil şi organizat, informează economica.net. 12 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte găsiţi aici

Kaufland angajează şi doi şefi serviciu aprovizionare desfacere în Capitală. Pentru acest post, angajatorii caută candidaţi care au absolvit studii medii, au experienţă în conducerea personalului şi în domeniul logisticii şi care sunt dispuşi să lucreze în ture. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba germană sau de limba engleză. 5 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Kaufland angajează la Bucureşti un asistent manager. Te califici pentru acest post dacă eşti student în an terminal sau ai absolvit studii superioare şi ai cunoştinţe de operare PC. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în logistică/distribuţie şi care au cunoştinţe de engleză sau germană. Pentru acest post, angajatorii caută candidaţi dispuşi să muncească peste program.14 aprilie este ultima zi în care puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.

Cookies