Utile

Kaufland deschide un nou hipermarket în Voluntari. Când este marea inaugurare

Lanțul de hipermarketuri Kaufland se extinde începând cu data de 7 iulie 2021, când va avea loc marea inaugurare a celui mai nou hipermarket din România, aflat în Voluntari. Acesta va fi al 144-lea magazin de acest gen deschis de Kaufland la nivel național.

Miercuri, 7 iulie, va fi inaugurat cel mai nou hipermarket din rețeaua Kaufland. Aflat în Voluntari, pe Bulevardul Voluntari numărul 82B, în județul Ilfov, în imediata apropiere a Bucureștiului, acest hipermarket este al 144-lea deschis de Kaufland în România. Acest nou magazin va contribui la comunitate cu nu mai puțin de 85 de locuri noi de muncă.

Kaufland Voluntari
Kaufland Voluntari

Ce au pregătit cei de la Kaufland la inaugurarea noului hipermarket

Potrivit comunicatului de presă remis cu ocazia deschiderii hipermarketului din Voluntari, Kaufland a pregătit mai multe activități pentru clienți. Prin urmare, în parcarea magazinului va fi organizat un târg de pepeni și va fi amenajat un cort unde se vor vinde produse non-alimentare, cu reduceri mari de preț.

Mai mult, Kaufland în parteneriat cu Asociația Climb Again pune la dispoziție copiilor și adulților, un perete pentru escaladat, dar și echipamentul de protecție corespunzător
Cei care ajung la Kaufland Voluntari vor putea să vizioneze un film în aer liber. Comedia „Singuri acasă 2” va fi proiectată cu ajutorul organizației Cinemobilul, miercuri, 7 iulie, începând cu ora 21:00.

Clienții se vor bucura de reduceri speciale și vor putea primi rețete și recomandări din partea unui chef ce va găti la raioanele de pește și carne proaspătă.

Kaufland Voluntari
Kaufland Voluntari

Ce program și ce facilități va avea cel mai nou hipermarket Kaufland

Hipermarketul Kaufland Voluntari va fi deschid de luni până sâmbătă în intervalul orar 6:30 – 23:00, iar duminica de la 7:00 la 21:00. Cel mai nou magazin din portofoliul Kaufland România va dispune de o parcare de 280 de locuri, dintre care 12 sunt sunt destinate persoanelor cu dizabilități, iar 8 pentru părinți, având și rastele pentru biciclete.

În interior, hipermarketul este prevăzut cu 11 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități.

Magazinul va avea un raion cu pește proaspăt, o selecție bogată de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În galeria comercială vor fi amenajate o cafenea, o farmacie, un magazin cu optică medicală, unul cu produse naturiste și un punct GSM.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button