Kaufland a deschis cel mai mare hipermarket din România, în Sectorul 6 al Capitalei

de:
26 nov. 2014
6 Afișari
Kaufland a deschis cel mai mare hipermarket din România, în Sectorul 6 al Capitalei

Kaufland Brâncuşi, deschis miercuri, pe Str. Valea Oltului, nr. 195-197, este cel de-al zecelea magazin Kaufland din Bucureşti şi hipermarketul cu numărul 101 deschis de retailer-ul german în România.

Kaufland Brâncuşi, cea de-a treia unitate comercială a reţelei de retail deschisă în Sectorul 6, este cel mai mare magazin deschis de grupul german Kaufland în România şi are peste 22.000 de articole diverse expuse la vânzare.

Kaufland are în prezent peste 12.700 de angajaţi la nivel naţional, atât în magazine, cât şi în sediul central din Bucureşti şi în centrele logistice din Parcul Industrial Ploieşti şi Turda, retailer-ul numărându-se printre primii trei angajatori privaţi din România. 

Grupul Kaufland deţine peste 1.110 magazine la nivel european, în 7 ţări, Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Potrivit unei analize realizate de KeysFin, Kaufland ocupă locul 4 la nivel naţional în topul companiilor, în funcţie de cifra de afaceri, retailer-ul reuşind, pe fondul extinderii agresive din ultima perioadă, să-şi crească afacerile cu 10,5%, la 3,7 miliarde de lei.

Kaufland a avut o evoluţie remarcabilă şi la nivelul profitului, care a avut o creştere cu 40,2% faţă de primele şase luni din 2013, ajungând la nivelul record de 249,3 milioane de lei, conform analizei realizate de KeysFin.

Cookies