Kate Middleton a născut, luni, un băiat

de:
23 iul. 2013
0 Afișari
Kate Middleton a născut, luni, un băiat

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informează BBC, citat de Realitatea.net.

Un curierul regal a părăsit maternitatea St. Mary din Londra pentru a duce certificatul de naştere la Palatul Buckingham. NAŞTEREA a fost anunţată printr-un buletin postat la Palatul Buckingham.

Informaţia a fost confirmată de Palatul Kensington.

Medicii care au asistat la naşterea fiului lui Kate Middleton şi al Prinţului William au dezvăluit celor adunaţi în faţa spitalului, la plecare că „bebeluşul e foarte frumos”.

„Atât eu, cât şi soţia mea suntem extrem de fericiţi de venirea pe lume a primului meu nepot. E un moment incredibil de special pentru William şi Catherine şi suntem extrem de încântaţi, alături de ei, de naşterea băieţelului lor. Să devii bunic e un moment unic în viaţa oricărei persoane, aşa cum nenumăraţi oameni drăguţi mi-au spus în ultimele luni, aşa că sunt extrem de mândru şi de fericit să fiu bunic pentru prima dată şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem copilul”, a spus Prinţul Charles, citat de CNN.

Potrivit surselor citate de presa britanică, prinţul William i-a dat telefon reginei Elizabeth de la maternitate pentru a o anunţa despre naşterea fiului său. Apoi, prinţul William a vorbit cu tatăl său, prinţul Charles, şi cu fratele său, prinţul Harry. Familia Middleton a fost şi ea înştiinţată înainte de anunţarea publică a informaţiei, informează Mediafax.

După doar câteva minute, anunţul oficial referitor la naşterea bebeluşului regal a fost plasat pe un panou din faţa Palatului Buckingham. Anunţul a atras aplauzele celor câteva mii de persoane care s-au adunat luni în faţa Palatului Buckingham în aşteptarea naşterii bebeluşului.

Potrivit BBC, familia regală a decis să facă publică informaţia foarte rapid întrucât nu a dorit ca aceasta să apară mai întâi pe reţelele de socializare. De asemenea, membrii familiei regale au dorit să deţină un anumit control asupra modului în care informaţia despre naşterea bebeluşului este transmisă publicului larg, pentru ca aceasta să nu fie alterată cumva de mass-media.

„Alteţa sa regală, ducesa de Cambridge, a fost internată în această dimineaţă la spitalul St. Mary din Londra” în jurul orei 06.00 (05.00 GMT), „imediat ce a prezentat primele semne de începere a travaliului”, a anunţat într-un scurt comunicat de presă secretariatul de presă al cuplului princiar de la Palatul Kensington.

„Travaliul se află încă la început, după ce (ducesa de Cambridge, n.r.) a fost internată” la clinica St. Mary, „în jurul orei 06.00 (05.00 GMT) în această dimineaţă”, se precizează în comunicatul emis de Palatul Kensington, reşedinţa oficială a cuplului princiar britanic.

Ducesa de Cambridge a fost asistată la naştere de unii dintre cei mai mari specialişti, inclusiv actualul medic ginecolog al reginei, Alan Farthing.

Cookies