„Justițiarul de Berceni”, transportat pe capota unei mașini prin București, în urma unui conflict. Șoferul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor

03 aug. 2023
438 afișări
„Justițiarul de Berceni”, transportat pe capota unei mașini prin București, în urma unui conflict. Șoferul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor
„Justițiarul de Berceni”, transportat pe capota unei mașini prin București, în urma unui conflict. Șoferul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Imagine simbol: Unsplash

Un șofer l-a transportat pe „Justițiarul de Berceni” pe capota mașinii pe o distanță de aproximativ 1,6 km, prin Sectorul 3 al Capitalei. Ulterior, șoferul a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Șoferul ar fi agresat fizic o minoră, iar „Justițiarul” ar fi venit în apărarea ei

Un incident a avut loc în București pe data de 2 august 2023, în jurul orei 01:45. În urma unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 41 de ani l-a plimbat pe „Justițiarul de Berceni” pe capota mașinii, pe o distanță de aproape 2 kilometri, transmite Agerpres.

La data de 02.08.2023, în jurul orei 01,45, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul (un bărbat de 41 de ani) a transportat persoana vătămată (un bărbat de 22 de ani) pe capota motor a autoturismului pe care îl conducea, rulând pe artere intens circulate din municipiul Bucureşti, Sector 3, pe o distanţă de aproximativ 1,6 km, punând în pericol viaţa victimei”, a transmis joi Parchetul Capitalei.

După ce a transportat victima pe capotă, șoferul a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Agerpres a transmis că incidentul s-ar fi petrecut după ce o fată de 14 ani i-ar fi cerut ajutorul „Justițiarului”. Minora i-ar fi spus că a fost agresată de șoferul respectiv, așa că Alexandru Constandachi, zis și „Justițiarul de Berceni”, ar fi venit în ajutorul ei.

Alexandru a declarat pentru Pro TV că șoferul respectiv ar fi atins-o pe minoră în zone intime și că ar fi insistat să îi dea numărul de telefon:

Am primit mai multe mesaje de la o domnişoară de 14 ani. Şoferul a început să o agreseze, adică să o pipăie în zonele intime şi să nu o lase să coboare din maşină, până când aceasta nu i-ar fi dat numărul de telefon. A fost forţată să-i dea numărul de telefon, iar în următoarea zi a contactat-o şi se purta de parcă era normal.”

„Justițiarul” ar fi încercat să-l prindă pe șofer

Alexandru Constandachi a mai spus că ar fi încercat să îl prindă pe șofer, dar acesta l-a luat pe capota mașinii și a început să meargă pe străzi.

Am mers aproape doi kilometri. De pe străduţă a ieşit direct în Bulevardul 1 Decembrie 1918, a oprit maşina, a venit agresiv spre mine şi în momentul ăla am fost nevoit să-l imobilizez şi am aşteptat să vină Poliţia”, a spus Costandachi, citat de Agerpres.

„Justițiarul de Berceni” este cunoscut pe rețelele sociale pentru faptul că încearcă să prindă agresorii care vorbesc cu fete minore și, ulterior, să îi dea pe mâna Poliției.

Însă, de menționat este că Alexandru Constandachi are, la rândul său, probleme cu legea. El a fost trimis în judecată pentru că și-a hărțuit fosta iubită, fiind condamnat la plata unei amenzi penale în valoare de 12.000 de lei și să-i achite fostei iubite daune morale de 20.000 de lei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies