Justițiarul de Berceni și-a dat întâlnire cu un posibil pedofil. „Stai aici până vine poliția!”

24 mai 2022
23688 afișări
Justițiarul de Berceni și-a dat întâlnire cu un posibil pedofil. „Stai aici până vine poliția!”
Justițiarul de Berceni și-a dat întâlnire cu un posibil pedofil. „Stai aici până vine poliția!”. Sursa foto: Captură YouTube/ Justitiarul De Berceni

După mai multe sesizări pe rețelele de socializare, Justițiarul de Berceni a decis să organizeze un flagrant, ajutat de o prietenă. Alexandru a pretins că este o fată de 15 ani și și-a dat întâlnire cu un posibil pedofil, iar totul a fost filmat.

Justițiarul de Berceni, întâlnire cu un posibil pedofil

Alexandru Constandachi, tânărul cunoscut drept „Justițiarul de Berceni” a decis să iasă din raza de acțiune, să părăsească Sectorul 4 și a organizat un adevărat flagrant în Sectorul 3, cu un bărbat ce voia să se întălnească cu fete minore, care pretindea că are 25 de ani. De unde a pornit totul?

Mai multe persoane au povestit pe un grup de Facebook că un individ din București împărțea bilete cu numărul lui de telefon și în anunț spunea că este în căutarea unei relații serioase. În urma unor conversații pe care le-au avut mai multe persoane, s-a constatat că bărbatul (în vârstă de 45+) nu era deranjat de întâlnirea cu fete minore (13, 14, 15 ani).

„Am decis să-l contactez și eu. Am pretins că am 15 ani, că sunt fată și am reușit să-mi dau întâlnire cu el. Și în conversația mea…el nu avea nicio problemă că eu am 15 ani, și nicio problemă să ne întâlnim la el – după ce ne-am fi întâlnit afară”, povestește Justițiarul de Berceni într-un clip postat pe YouTube.

Alexandru Constandachi relatează că bărbatul era foarte circumspect și că voia să-și ia toate măsurile de precauție. Tânărul justițiar a dus muncă de convingere cu bărbatul și a fost ajutat și de o prietenă – pentru discuțiile la telefon.

Pedofilul a discutat prin mesaje cu justițiarul care s-a dat drept o fată minoră, i-a trimis și o poză cu el, apoi i-a cerut să discute la telefon pentru că voia să fie sigur că nu va fi păcălit. În următoarea conversație au stabilit și locul întâlnirii: gura de metrou Titan. Bărbatul îi cerea fetei să-l sune când pleacă de acasă.

„Opriți pedofilul! Sunați la poliție!”

Bărbatul s-a asigurat de mai multe ori că părinții fetei nu știu de întâlnire. În momentul în care cei doi vorbeau la telefon, încercând să se vadă pe stradă, Justițiarul de Berceni l-a surprins cu apariția sa, iar bărbatul a luat-o la fugă, pe șosea.

„Opriți pedofilul! Ajutați-mă cumva! Opriți pedofilul! Pedofilul! Sunați la poliție! Ce faci mă pedofilule? Stai acolo! Poliția! Te întâlnești cu minore?”, țipa Alexandru la el, în timp ce-l urmărea pe stradă, să nu scape.

După ce a reușit să-l oprească pe individ, justițiarul a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor.

În timpul în care aștepta un echipaj de poliție, Justițiarul l-a întrebat pe bărbatul care-și dădea întâlniri cu fete minore dacă are probleme psihice, iar acesta a negat. De asemenea, Alexandru a observat că individul avea șlițul desfăcut la pantaloni.

În cele din urmă au ajuns și polițiștii care l-au felicitat pe Justițiarul de Berceni pentru că a filmat toată întâmplarea cu acest posibil pedofil. Atât justițiarul, cât și individul au mers la secție.

Indiviul acționa așa și-n trecut

Individul a fost invitat acum 11 ani în cadrul unei emisiuni, după ce i-a oferit un bilet asemănător și fiicei prezentatoarei emisiunii.

Cât a fost în public, bărbatul declara că așa vrea să-și găsească perechea și și-a împărțit numărul de telefon mai multor femei. La acea vreme, subiectul a fost tratat superficial și toată lumea se amuza de acest bărbat.

PS Bucureștiul are nevoie de mai mulți tineri, așa ca tine, Justițiarule de Berceni!

Cookies